Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] moja a4 2,6 v6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

można zamknąc auto sprzedane juz dawno, juz zdązył rozbic :(

co w serii

- 2 x elektryka

- alarm,centralny na podczerwień

- podgrzewane fotele

- bose 8 głosników + zmieniarka 6cd

- kierownica s

- pełny FIS

- felgi alu 16" x5 szt

- podgrzewane dysze spryskiwaczy, zamek drzwi kierowcy lusterka boczne

- dzielona tylna kanpa z lufciekiem na narty

dokonane zmiany :

- lampy soczewkowe dzielone DEPO,

- fotele wersja sport

- zmiana lamp tylnych na II lift

- zmiana audio na concert-a kodowanie BOSE

- zmiana zmieniarki CD na zmieniarke MP3

- zmiana grila na poliftowego

- xenony

- zmiana kierunków na białe

IMG_2652.JPG

IMG_2653.JPG

IMG_2655.JPG

IMG_2656.JPG

IMG_2657.JPG

IMG_2661.JPG

IMG_2663.JPG

IMG_2664.JPG

IMG_2666.JPG

dodanie xenoników

IMG_4019-tiltshift.jpg

Opublikowano

czaki22 zazdroszcze Ci:

-Pelnego FISa

-Grzanych stolkow

-Kierownicy :naughty:

Ale i tak filmik jest najlepszy.. :gwizdanie:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

update fotek

Opublikowano

deska ladnie wypsikana jakims PLAKIEM :D swieci sie jak nowa, filmik fajny i slownictwo haha dobre.....

kto wygral ( wyglada mi na to ze ty lepiej ruszyles ale potem 1.8T cie doszla )?

wyswietlacz w klimatroniku chyba sie popsul ;> ? naprawiasz ? ( http://upsilon.star.net.pl/~czaki/foto/IMG_2187.jpg )

pozatym ladna seria

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

akurat te fotki sa na wylaczonym zapłonem, klimatronik caly jak najbardziej ok[br]Dopisany: 24 Luty 2008, 14:16 _________________________________________________nie doszla trzymaliśmy taki sam prawie dystans[br]Dopisany: 24 Luty 2008, 14:22 _________________________________________________a na klimatroniku tej fotce jest wylaczony wiatrak[br]Dopisany: 24 Luty 2008, 15:23 _________________________________________________aktualizacja fotek

Opublikowano

Furka cacy :th: Mile widziane "Valeło" zespolone na przód po II lifcie i będzie super :wink4: A mam pytanko co do rocznika Twojego autka i wyposażenia. Ostatnio znajomy kupił 1,9TDi 1Z '95/'96 i też ma pełny FIS, grzane tyłki i do tego jeszcze tempomacik, ale nie ma nic o tym w kodach wyposażenia na wklejce... Czy Ty masz te rzeczy wypisane w kodach?

Opublikowano
  • Autor

w kodzie ale po VIN-ie dopiero,fis jak i grzanie siedzenia a bankowo jest fabryczne z racji tego iz sprawdzałem instalacje i nie jest dokładana, jest montowana w orginale przy składaniu auta, zarówno fis i grzanie siedzeń

Opublikowano

w kodzie ale po VIN-ie dopiero,fis jak i grzanie siedzenia a bankowo jest fabryczne z racji tego iz sprawdzałem instalacje i nie jest dokładana, jest montowana w orginale przy składaniu auta, zarówno fis i grzanie siedzeń

Aha czyli nie znajdzie się tego w tych kodach 3 znakowych? tylko po numerze VIN? dobrze rozumiem? Czyli najlepiej w ASO? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

nbo mi sprawdzal kolega w aso a w ASO po winie sie sprawdza

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
:) No czaki profesjonalna seria fotograficzna ........... jako fotograf nie z przypadku oceniam modelkę na 6
Opublikowano

Lampki robia robote.. :decayed:

Przynajmniej jest porownanie jak bylo przed i jak jest po.. :th:

Auto zyskalo jakies 5 lat.. :wink4:

Bedzie wolna kasa to pomysl o jakims HIDzie (ale nie rob bixenonow) :polew: :polew:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

to chyba czeski film...

Opublikowano

...co za film??? Nic tu K..... nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!! :polew:

:kox:

Opublikowano

Ładna A4. Też użytkuję taki motor, jak jesteś z niego zadowolony?

Opublikowano

Ładna i zadbana :audi:

Przydała by się mała gleba.

Pomyśl nad zmianą kierunków i przednich lamp (Valeo, Depo + ksenony) a będzie juz wtedy niezły wypasik.

Srodek i kierownica rewelka :)

8S3 jak się zdecydował na taki silniczek to musi być zadowolony :wink4:

Opublikowano
  • Autor

PABLO ! lampy zmienione sa! i to widać :) na dziele depo ( po porstu bez przerabiania wszadzasz i masz bo tylko o to mi chodziło ) z silnika jestem bardzo zadowolony ale musze dodac ze praktycznie nie użytkuje samochodu w mieście jesli juz to bardzo mało, prawie sama trasa, co zauważyłem w tej maszynce, kiedys zalałem paliwo z innej stacji niby renomowanej auto jechało ok ale spalanie mi podskoczyło , zalałem paliwo tam gdzuie zawsze tankuje zresetowałe ECU i spalanie wrócilo do normy

i tak 500 km średnie spalanie na "trasie raz z górki raz pod górke " wyniosło mnie 7,5 l/100km, przyjednostanej jeżdzie na prosty z predkoscia 90-120 wyniosło mnie 6,8 ! - wiec jestem zadowolony z silnika i z jego osiągów

Opublikowano

Ładne zadbane auto :)

Fajnie, że masz już FIS

Z tymi lampami dzielonymi też super się prezentuje

Podoba mi się ta fegla, którą masz... też na taką się czaję

:good:

Opublikowano

PABLO ! lampy zmienione sa! i to widać :) na dziele depo ( po porstu bez przerabiania wszadzasz i masz bo tylko o to mi chodziło ) z silnika jestem bardzo zadowolony ale musze dodac ze praktycznie nie użytkuje samochodu w mieście jesli juz to bardzo mało, prawie sama trasa, co zauważyłem w tej maszynce, kiedys zalałem paliwo z innej stacji niby renomowanej auto jechało ok ale spalanie mi podskoczyło , zalałem paliwo tam gdzuie zawsze tankuje zresetowałe ECU i spalanie wrócilo do normy

i tak 500 km średnie spalanie na "trasie raz z górki raz pod górke " wyniosło mnie 7,5 l/100km, przyjednostanej jeżdzie na prosty z predkoscia 90-120 wyniosło mnie 6,8 ! - wiec jestem zadowolony z silnika i z jego osiągów

Komputer ma fantazję - przy tym silniku nierealne takie spalanie.