Rafal-L Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Przeszukałem forum i nie znalazlem odpowiedzi. Gdzie znajduje sie filtr odmy w 1.8T BFB. Dziekuje za wszelka pomoc;)
grzes1150 Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Nie ma chyba czegoś takiego w BFB :gwizdanie:
Rafal-L Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Opublikowano 27 Maja 2011 dobrze wiedziec:D bo cala odme czyscilem wczoraj i dzisiaj:D i jedna plastikowa rurke musz ewymienic bo rozleciala mi sie w rekach:D
Buba Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 dobrze wiedziec:D bo cala odme czyscilem wczoraj i dzisiaj:D i jedna plastikowa rurke musz ewymienic bo rozleciala mi sie w rekach:D standard
Rafal-L Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Opublikowano 28 Maja 2011 Przetrwala w aucie 7 lat bo byla od nowosci
grzes1150 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 dobrze wiedziec:D bo cala odme czyscilem wczoraj i dzisiaj:D i jedna plastikowa rurke musz ewymienic bo rozleciala mi sie w rekach:D trójnik z tyłu silnika ??? jak tak to podobno standard chociaż u mnie się trzyma
Rafal-L Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Opublikowano 28 Maja 2011 nie rurka ktora wchodzi do bloku silnika;) do ktorej jest zamontowany gumory trojnik, od trojnika odchodzi metalowa i wentyl skrzyni korbowej:D
Rekomendowane odpowiedzi