Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry:[br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 15:49_________________________________________________TIESTO znów szaleje :kox:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

dzieki za spota :hi:

Opublikowano

Również podziękował, cholera trzeba bardziej promować spoty i frekwencję :decayed:

Opublikowano

Również podziękował, cholera trzeba bardziej promować spoty i frekwencję :decayed:

aż tak mało was było ,ja się nie wyrobiłem dzisiaj po prostu

Opublikowano

6,7 osób.

No Ciebie już trochę nie było na spocie :tongue4::decayed:

Opublikowano

6,7 osób.

No Ciebie już trochę nie było na spocie :tongue4::decayed:

Tak po prostu wychodzi ostatnio ,dobrą furą jeździłem wczoraj i trzeba było ją oddać dzisiaj ,straszna szkoda ale auto nie na moją rękę i dlatego się po prostu nie wyrobiłem dzisiaj

Opublikowano

Mogłeś podjechać się pochwalić :naughty:

Opublikowano

Jak na wakacje to chyba i tak nieźle było.

Również podziękował. :hi:

Opublikowano

Podziękował :hi:

Opublikowano

Hej :hi: Jestem tu nowy mam pytanko jak wyglądają te spoty opisze mi ktoś?

Opublikowano

Wóda,fajki,czasem panienki,czasem jakiś filmik jak Kerczi puści (ostatnio była Piła),taki standard.Lajtowo bez szaleństw. :cool1:

Co złego to nie my.

Opublikowano

Hej :hi: Jestem tu nowy mam pytanko jak wyglądają te spoty opisze mi ktoś?

Spoty odbywają się co Niedziele o godzinie 19:00 w Galerii Kazimierz, parking poziom niebieski.

A jak wyglądają :decayed: Dużo by pisać, ale zawsze jest wesoła atmosfera :decayed:

Podjedź za tydzień, porównasz sobie swoją B8 z innymi B8kami i dowiesz się dużo ciekawych rzeczy o swojej A4m pewnie nie wszystko w niej odkryłeś :wink4:

Zapraszamy :wink4:[br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 23:24_________________________________________________

Wóda,fajki,czasem panienki,czasem jakiś filmik jak Kerczi puści (ostatnio była Piła),taki standard.Lajtowo bez szaleństw. :cool1:

Co złego to nie my.

Zapomniałeś dodać że czasem gołębia się przejedzie :polew:

Opublikowano

Ja kocham zwierzęta i nie rozpedzam się na parkingu jak na 1/4 mili .. :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a słuchajcie, daleko w kraków trzeba wjeżdżać do tej galerii, bo kraków znam c**j..owo a mam do was 80 km, od kielc, bo chętnie bym się czegoś dowiedział o mojej cfurce:)

Opublikowano

Panowie co mozecie polecic w Krakowie jesli chodzi o usuwanie hologramow i zabezpieczenie lakieru ? . Chodzi o wmiare solidna i przystepna cenowo firme ? Najlepiej z polecenia.

Mam kilka hologramow ktore widac pod swiatlo i mnie wkur... sam tego robic nie zamierzam , bo raz ze musze kupic sprzet a dwa ze moge spierd.. dlatego wolalbym to oddac w dobre rece. Przy okazji troche moze odswierzyc lakier (widac troche rysek w sloncu ) i cos sie od Panow odnosnie jego dalszej pielegnacji dowiedziec .

Opublikowano

a słuchajcie, daleko w kraków trzeba wjeżdżać do tej galerii, bo kraków znam ch***..owo a mam do was 80 km, od kielc, bo chętnie bym się czegoś dowiedział o mojej cfurce:)

To jest prawie że centrum Krk i na pewno znajdziesz Galerie.

Jak coś to śledź temat :)

Opublikowano

Panowie co mozecie polecic w Krakowie jesli chodzi o usuwanie hologramow i zabezpieczenie lakieru ? . Chodzi o wmiare solidna i przystepna cenowo firme ? Najlepiej z polecenia.

Mam kilka hologramow ktore widac pod swiatlo i mnie wkur... sam tego robic nie zamierzam , bo raz ze musze kupic sprzet a dwa ze moge spierd.. dlatego wolalbym to oddac w dobre rece. Przy okazji troche moze odswierzyc lakier (widac troche rysek w sloncu ) i cos sie od Panow odnosnie jego dalszej pielegnacji dowiedziec .

Wiesz jakie to koszty w profesjonalnej firmie?

Bo ja to robię sam w końcu..

Opublikowano

Ty, to nawet sam zrobiłes Ludwika IV u siebie w autku :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ty, to nawet sam zrobiłes Ludwika IV u siebie w autku :polew: :polew: :polew: :polew:

:bla::ssij:

Naszy ulubiony producent wypuścił tą najdrozsza szlachetna wersję.. :decayed: ale nie kazdy to zrozumie podobnie jak nie kazdemu 25 letnia whisky smakuje..to dla wybranych Karol :naughty: :naughty:

Opublikowano

Pavel ale KERCZI coś wspominał o Kalwarii, byłeś u nich :?: :mysli:

:polew::decayed:[br]Dopisany: 10 Lipiec 2011, 23:59_________________________________________________Karol poszedł punkcik na FB :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.