Cuber Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Siemano Panowie siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek6636 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 ostatni dzień w pracy I ten widok wszystkich, którzy już dawno po urlopie nie wszystkich ja też przed Ja również, została mi godzina do urlopu [emoji1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 A takie proste z palety OOOO. Jeszcze oponki muszę zamówić. Tak swoją drogą to będe miał na handel letnie Vredesteiny z 2011 roku 245/40 jakby ktos szukał czegoś. Nie wiem tylko ile za nie jeszcze. Ze 100zł za szt możesz pewnie krzyknąć, fotkę jakąś zapodaj felunku Bez wariacji. Ładne te s-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 A ja urlop dopiero za miesiąc. Chciałbym wtedy Wasze buźki zobaczeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poprobi Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Dante i Kerczi, potrzebujecie jeszcze schematu do lusterka? Jeśli tak to powinienem to mieć na starym kompie tylko potrzebuje rok urodzin pacjenta. Ok, nie popatrzyłen na profil Mam te schematy, więc jak są Wam potrzebne to mogę je podesłać na maila. Edytowane 12 Września 2014 przez Poprobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Panowie jak w B6 z 2004 roku skasować inspekcję serwisową bez użycia VCDS'a?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Slij Slij, [email protected] Przydadzą się do rezania, i jeszcze jak ktoś ma do pdc do b6 go też slac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 A takie proste z palety OOOO. Jeszcze oponki muszę zamówić. Tak swoją drogą to będe miał na handel letnie Vredesteiny z 2011 roku 245/40 jakby ktos szukał czegoś. Nie wiem tylko ile za nie jeszcze. Ze 100zł za szt możesz pewnie krzyknąć, fotkę jakąś zapodaj felunku Bez wariacji. Ładne te s-line Nie sa idealne ale idealne tylko w ASO ;-) Naciapane z bagaznika ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poprobi Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Slij Slij, [email protected] Przydadzą się do rezania, i jeszcze jak ktoś ma do pdc do b6 go też slac. Poszło, lusterko + PDC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Tenkju sou macz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poprobi Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Ju łelkam I tak Ci jeszcze wiszę za mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Siemka Panowie w Sobotni ranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Fajny poranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek6636 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Ramzes kasztaniaku! Czemus nie przyjechal Edytowane 13 Września 2014 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 http://www.topgear.com.pl/tablice-ktore-trzeba-zobaczyc-cz-iv-zdjecia,tablice,zdjecia,4466 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Ramzes kasztaniaku! Czemus nie przyjechal. Bo stwierdziłem ze niechęć mi się z tobą gadać . W pracy się zasiedzialem przywieź mi we wtorek na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi