Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Podszkol się lepiej i dowiedz się co to szkło hartowane a później się wypowiadaj.

Ty to jednak Pablo cymbal jestes.. :wink:

Jak nie masz co już pie**lić to idź pilnować posągi w muzeum by ludzie nie dotykali.

Jak bym sprowadzał telefony z dubaju czy azjatyckiej dystrybucji to nie naprawili by Twojego telefonu który sam u mnie kupiłeś więc weź nie wypisuj ściemy!

Sprowadzam tylko z eu dystrybucji lub z kraju.

no wiem, macie z takiej europejskiej dystrybucji ze musicie punkty zamykac :grin:

ja p***le, nie wierze normalnie jak mozna robic z siebie takiego pajaca :facepalm:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

PABLO szkło hartowane to szkło hartowane. Te Wasze hurtowe ceny są takie ze mój kumpel - małe pikolino przy Was bo ma tylko 5 punktów , zawsze ale to zawsze robi mi lepsze ceny od Ciebie...

KERCZI a kiedykolwiek się mnie pytałeś o jakąś rzecz abym Ci załatwił albo o cenę bo jakoś sobie nie przypominam?

Większość prywatnych firm zamawia towar z partnera od Dancio gdzie pracuje. Ja dodatkowo z 3 innych sprowadzam jeśli nie mają towaru który chce zamówić ale trzeba dłużej czekać.

Opublikowano
Zamykamy??? Brand się tylko zmienia a właściciel ten sam, jak by zamykali to wtedy nikt by telefonu nie oddał do naprawy, sam Cię pokierowałem gdzie masz iść by oddać.

kończ waść, bo taka k**wa scieme puszczasz ze..

Opublikowano

PABLO no kilka razy, skup telefonów, sprzedaż... Kilo razy o iphony na fvat dzwoniłem...

Opublikowano

Licz się ze słowami bo %h*ja masz pojęcie o telefonach taka prawda :wink:
Upuść pseudo szkło za 15zł które chcesz sprzedać a drugie które kosztuje 100-120zł to zobaczysz jak jest zahartowane.. Mądralo :grin:
Więcej nikomu nie będę Cię polecał bo widzę jakie odpierdalasz teraz cwaniactwo :wink:
Koniec tematu.

Opublikowano

PABLO szkło hartowane to szkło hartowane. Te Wasze hurtowe ceny są takie ze mój kumpel - małe pikolino przy Was bo ma tylko 5 punktów , zawsze ale to zawsze robi mi lepsze ceny od Ciebie...

+1

dlatego tez stwierdzilem ze komu jak komu, ale chlopakom ze spotow trzeba sprzedawac taniej, a nie po cenie jak dla "kowalskiego" w sklepie

tak jak mowie, gdybym nie widzial jak Lennox zabulil za szklo i gume to bym nic nie mowil, ale na kolegach ze spotow zdzierac nie mozna.

ciekawe ze po moim poscie mozesz nagle szkla juz za 18zl sprzedawac :)

takie pablo farmazony pieprzysz ze az sie rzygac chce

Opublikowano
Zamykamy??? Brand się tylko zmienia a właściciel ten sam, jak by zamykali to wtedy nikt by telefonu nie oddał do naprawy, sam Cię pokierowałem gdzie masz iść by oddać.

kończ waść, bo taka k**wa scieme puszczasz ze..

Zobaczymy czy na spocie taki sam będziesz cwany i będziesz taki śmiały :naughty:

ciekawe ze po moim poscie mozesz nagle szkla juz za 18zl sprzedawac :)

Naucz się czytać ze zrozumieniem! Powiedziałem wyraźniej że były drożej kupione i teraz będę mieć z innej hurtowni tańsze i nie pierdziel że teraz nagle po tym poście.

Opublikowano

Wreszcie jakas kłótnia w której nie uczestnicze :-) Ale fajnie się czyta, więc kontynuujcie :-)

ABG

Opublikowano

PABLO no kilka razy, skup telefonów, sprzedaż... Kilo razy o iphony na fvat dzwoniłem...

KERCZI dobrze wiesz jak było z telefonami a dokładnie skupem, mój szef nie zgodził się na taką cenę jaką ty chciałeś za telefony, cena była ustalona i jak miałeś lepszą ofertę skupu to mówiłem żebyś koledze sprzedał i więcej zarobisz. Mi chodziło o akcesoria o które się nigdy nie pytałeś..

Wreszcie jakas kłótnia w której nie uczestnicze :-) Ale fajnie się czyta, więc kontynuujcie :-)

ABG

Masz farta :grin:

Opublikowano
Upuść pseudo szkło za 15zł które chcesz sprzedać a drugie które kosztuje 100-120zł to zobaczysz jak jest zahartowane.. Mądralo

ty umiesz czytac?

powtarzam - mam to co ty

Zobaczymy czy na spocie taki sam będziesz cwany i będziesz taki śmiały :naughty:

strach sie bac :grin:

Edytowane przez Radekst

Opublikowano

Nie martw się nie będę Cię bić więc możesz przyjechać na spota :grin:

Opublikowano

Nie martw się nie będę Cię bić więc możesz przyjechać na spota :grin:

kamien z serca :grin:

Opublikowano

:banan::decayed:

Opublikowano

rj59FUv.gif

Opublikowano

Koniec teatru, krakowskie rozkręcone po postoju i teraz zmiana tematu :naughty:

Opublikowano

Teatru.. raczej bym to cyrkiem nazwal :decayed:

Opublikowano

Do cyrku jeszcze daleko, za krótko jesteś na forum :naughty::decayed:

Opublikowano

Opublikowano

Jak chcecie sobie skakać do gardeł to na pw

Opublikowano

rj59FUv.gif

No nie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.