-RamzeS- Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Panowie jest taki rodzynek, jesli ktos ma duzo kasy Napisz do gruszki [emoji1]
KERCZI Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Panowie ktos tutaj ostatnio mowil o naprawie sterownikow.... potrzebuje naprawic sterownik kamery cofania.... cos ktos??? albo inaczej potrzebuje zeby ktos przelutowal mi stabilizator napiecia 3,3V na 4 pinie... w płytce drukowanej...
miodzio Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Panowie ktos tutaj ostatnio mowil o naprawie sterownikow.... potrzebuje naprawic sterownik kamery cofania.... cos ktos??? albo inaczej potrzebuje zeby ktos przelutowal mi stabilizator napiecia 3,3V na 4 pinie... w płytce drukowanej... Jak tylko tyle to dawaj Potrzebuje BARDZO DOBREGO blacharza lakiernika z okolic Krakowa z terminami do zaakceptowania
KERCZI Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Panowie ktos tutaj ostatnio mowil o naprawie sterownikow.... potrzebuje naprawic sterownik kamery cofania.... cos ktos??? albo inaczej potrzebuje zeby ktos przelutowal mi stabilizator napiecia 3,3V na 4 pinie... w płytce drukowanej... Jak tylko tyle to dawaj Potrzebuje BARDZO DOBREGO blacharza lakiernika z okolic Krakowa z terminami do zaakceptowania Wieliczka , Łany10 ja robie ale tylko mechatronikiAle ze co? Borujesz je, czy plombujesz?!!?
themOn Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Że niby tu ??? Wieliczka, Łany 10 nie widzisz zakładu za domem?
Yoghurt Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Że niby tu ??? Wieliczka, Łany 10 to jest ta firma ktora lakierowala moje graty - zebys mial odniesienie co do jakosci
KERCZI Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Że niby tu ??? Wieliczka, Łany 10 to jest ta firma ktora lakierowala moje graty - zebys mial odniesienie co do jakosci I zadowolony jestes??
FANTOMAS Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Ale ze co? Borujesz je, czy plombujesz?!!? . wyrywam chwasta Edytowane 26 Marca 2015 przez FANTOMAS
KERCZI Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Dobranoc [emoji6]Dzień dobryDobry wieczór
Lukasz eS. Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Ze sie tak wtrace, w AJMie lepiej zmienic Castrol Edge na motula, lub inny, czy nie ma sensu? Ja tak zmieniłem, różnicy jakoś nie poczułem, może silnik czuje. No to tez tak teraz zrobie, jak bede wymienial olej, w sumie gorzej nie bedzie, a moze lepiej dla auta skoro tak wszyscy ten olej polecaja
Wąski Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Dobranoc [emoji6]Dzień dobryDobry wieczór kolega !!
KERCZI Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Dobranoc [emoji6]Dzień dobryDobry wieczór kolega !!A Ty co zaś??
Yoghurt Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Że niby tu ??? Wieliczka, Łany 10 to jest ta firma ktora lakierowala moje graty - zebys mial odniesienie co do jakosci I zadowolony jestes?? tak.
Rekomendowane odpowiedzi