Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Coś się działo przez ostatni tydzień ciekawego ??

Wszyscy cali i zdrowi po dzisiejszych eskapadach ? Ja zrobiłem 240 km, bez większych korków, CB się przydało bo parę razy udało się objechać nielada zatory :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:hi: Coś się działo przez ostatni tydzień ciekawego ??

jak zwykle nic :wink4:

Opublikowano

Chciałbym mieć taki jak on dylemat, jaki wybrać kolor do S5, pomóżcie wybrac :>[br]Dopisany: 01 Listopad 2008, 22:56_________________________________________________

Ale gość pomodził

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_18t_sportec_230km-t51335.0.html

jest kasa jest zabawa :kox:

Ja bym wolał juz kupić S4 :guma:

Opublikowano

Chciałbym mieć taki jak on dylemat, jaki wybrać kolor do S5, pomóżcie wybrac :>[br]Dopisany: 01 Listopad 2008, 22:56_________________________________________________

Ale gość pomodził

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_18t_sportec_230km-t51335.0.html

jest kasa jest zabawa :kox:

Ja bym wolał juz kupić S4 :guma:

Pablo może sprzeda tanio jak kupuje nową :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dobranoc :hi:

Opublikowano

dzień dobry :hi:

Opublikowano
  • Autor

dzień dobry :hi:

siema all :decayed:

Opublikowano

witam w samo południe ale zaj.... a pogoda, trzeba skoczyc na spacerek i do myjni zeby w niedziele sie nie wstydzic brudasem, czyli spota dzis nie ma na 100% ?

Opublikowano

doberek wszystkim, pogoda rulezz

Opublikowano

:hi:

witam w samo południe ale zaj.... a pogoda, trzeba skoczyc na spacerek i do myjni zeby w niedziele sie nie wstydzic brudasem, czyli spota dzis nie ma na 100% ?

Dziś nie ma spota bo tak większość zadecydowała :wink4:

Mnie nie będzie :)

Opublikowano

oki zatem trzymamy za Kubice...... Raikonen bedzie oglądał tył bolidu Kubicy :decayed:

Opublikowano

wITAM!

mAM PYTANIE,CZY JEST DZIŚ SPOTKANIE NA PARKINGU NA DACHU gALERII ?a JAK TAK TO O KTÓREJ?

Opublikowano

nie ma, info dosłownie 3 posty wcześniej :)

Opublikowano

oki zatem trzymamy za Kubice...... Raikonen bedzie oglądał tył bolidu Kubicy :decayed:

Ja oglądam dziś w plazie, jak coś to zapraszam :)

Opublikowano

Ja oglądam dziś w plazie, jak coś to zapraszam :)

znowu coś upolowałeś PABLO :polew: :polew:

Opublikowano

Hej, ale miałem dziś zdziwko małe, byłem na obiedzie w Casablance, autko na zakazie zostawiłem na limanowskiego, jem sobie a kelnerka mówi żebym wyszedł do auta. Idę a tam straż miejska na sygnale no to myślę że przejebane mandat jak nic, wychodzę do nich a oni do mnie że fajne auto, popytali o silnik, osiągi itp i mówią, proszę przestawić bo tu zakaz jest i nie wolno stać. No i pojechali :shocked: :shocked: :shocked: zero mandatu, zero agresji, pogawędka jak z Wami na spocie hehe, przyznaję że myślałem wszyscy strażnicy to chu.... ale muszę po dzisiejszym zmienić zdanie :kox:

Opublikowano

Hej, ale miałem dziś zdziwko małe, byłem na obiedzie w Casablance, autko na zakazie zostawiłem na limanowskiego, jem sobie a kelnerka mówi żebym wyszedł do auta. Idę a tam straż miejska na sygnale no to myślę że przejebane mandat jak nic, wychodzę do nich a oni do mnie że fajne auto, popytali o silnik, osiągi itp i mówią, proszę przestawić bo tu zakaz jest i nie wolno stać. No i pojechali :shocked: :shocked: :shocked: zero mandatu, zero agresji, pogawędka jak z Wami na spocie hehe, przyznaję że myślałem wszyscy strażnicy to chu.... ale muszę po dzisiejszym zmienić zdanie :kox:

widocznie nie mieli bloczków mandatowych przy sobie :wink4:

Opublikowano

mieli mieli :wink4:

Opublikowano

no i oglądał Raikonen tył bolidu Kubicy......... jak go dublował. :decayed:....ach to bmw....zawsze niewiadoma

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.