Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cze nex nerwusie :naughty:

siema siema, który tak pepla :decayed:

peplacze są wszędzie :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to pewno tez wiesz co o Tobie mówiłem :naughty:

Opublikowano

daaaaaaaawaj d*py kurwooooo :kox: :kox:

Opublikowano

no Ty to masz dar wklejania "specyficznych" filmików :decayed:

Twoje produkcje miażdzą :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 21:55_________________________________________________o f*ck :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: Ty masz na imię Janusz? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no Ty to masz dar wklejania "specyficznych" filmików :decayed:

Twoje produkcje miażdzą :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 21:55_________________________________________________o f*ck :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: Ty masz na imię Janusz? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a co masz jakieś fraszki :polew: :polew: :polew:

Twoja była? :naughty: :naughty:

http://www.wrzuta.pl/film/fV9K9wBNng/msza

Opublikowano

tytus potrzebował bym podpiąć kompa bo coś mi się dzieje od 2 dni z autem na paliwie. Da rady?

Opublikowano

a myszką będziecie jeździć po masce? :decayed:

Opublikowano

a myszką będziecie jeździć po masce? :decayed:

będziemy tylko klikać :decayed:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 22:07_________________________________________________idę w kimono, pozdro :hi:

Opublikowano

Przychodzi Trzeniu do lekarza :

- Doktorze wszyscy mnie ignorują...

- Następny prosze.

Pozdro :decayed:

Opublikowano

Przychodzi Trzeniu do lekarza :

- Doktorze wszyscy mnie ignorują...

- Następny prosze.

Pozdro :decayed:

no tak... czego wymagac po człowieku który ma imię Janusz :gwizdanie: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Janusz

imieniny obchodzi:

21 Listopad

Uwielbia myc biale nocniki. Jego kochanka zostaje niekiedy narkomanka. Janusz umie katalogowac niekompletne anteny satelitarne. Ma grube lydki, zacisniete usta i odstajacy pepek. Bez wyraznej przyczyny ma poglady jak psychopata. Ma zazwyczaj za krótkie uszy. Po czterdziestce zwyczajowo calkiem glupieje. Nieszczesnik kreci. Janusz bardzo czesto zmysla. Organizuje spotkania w zsypie na smieci drzac z zimna.

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Przychodzi inspekcja do zakładu psychiatrycznego. Inspektor zdziwiony patrzy na pacjentów,którzy biegają po korytarzu z kierownicami.Zaniepokojony idzie do dyrektora i pyta: Panie dyrektorze,dlaczego pańscy pacjenci biegaja po korytarzu z kierownicami?? Dyrektor na to otwiera szafę, wyciąga kierownicę i mówi: Jedziemy sprawdzić!

:decayed:

Opublikowano

Przychodzi inspekcja do zakładu psychiatrycznego. Inspektor zdziwiony patrzy na pacjentów,którzy biegają po korytarzu z kierownicami.Zaniepokojony idzie do dyrektora i pyta: Panie dyrektorze,dlaczego pańscy pacjenci biegaja po korytarzu z kierownicami?? Dyrektor na to otwiera szafę, wyciąga kierownicę i mówi: Jedziemy sprawdzić!

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

MIAZGA :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Diabel zlapal Polaka,Ruska i Niemca i powiedzial im zeby kazdy z nich otworzyl sklep i ten co nie bedzie mial tego co diabel bedzie chcial to wyjeb*e do piekla.Przychodzi diabel to sklepu Ruska i mowi:

Diabel:Masz Nihuja?

Rusek:Nie mam.-Poszedl do piekla

Przychodzi do Niemca:

Niemiec:Nie Mam-poszedl do piekla

Przychodzi do Polaka:

Polak:Diabel chodz ze mna...-Poszli do piwnicy i Polak sie pyta:

Polak:widzisz cos ?

Diabel:Nihuja

Polak: To bierz 2 Kilo i sp***dalaj