Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Po wymianie licznika -kasuje się godzina i licznik km

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Problem dotyczy wymienionego dopiero co licznika z pełnym fis-em Magnetii Marelli . A mianowicie kasuje si godzina z datą i licznik km . Czemu to tak się dzieje ? Coś nie łączy ? Może nowy licznik jest do duuuu.... ?

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

sprawdź piny w liczniku.. może sięktóryś zagioł przy wkładaniu kostek.. wygląda na brak stałego zasilania..

Opublikowano
  • Autor

Sprawdzę dziś wyciągnę go i wsadzę na nowo . Kasuje mi różnie raz dziennie albo co dwa dni . Ale tylko jak samochód stoi . [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 06:35_________________________________________________Niestety sprawdziłem licznik i nic wszystkie kostki przylegają poprawnie . Czy jest możliwość podłączenia jakiegoś podtrzymania pamięci licznika ?

Opublikowano

Sprawdzę dziś wyciągnę go i wsadzę na nowo . Kasuje mi różnie raz dziennie albo co dwa dni . Ale tylko jak samochód stoi . [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 06:35_________________________________________________Niestety sprawdziłem licznik i nic wszystkie kostki przylegają poprawnie . Czy jest możliwość podłączenia jakiegoś podtrzymania pamięci licznika ?

Raczej wątpie.. napisz go kolegi Grzanek85 na forum on sie zajmue diagnostyka i robi liczniki tez moze coś podpowie.. moze jakiś kondesator nei trzyma ale nie wiem na 100 %

Opublikowano
  • Autor

Niestety kolega nie odpowiada na maile :( . Znajomy elektryk stwierdził ze coś jest nie tak z podtrzymaniem ze go tak kasuje ale on się tego nie podejmie . Sam tez raczej nic nie wymyśle . Znacie może kogoś co da radę to naprawić ??

Opublikowano

Niestety kolega nie odpowiada na maile :( . Znajomy elektryk stwierdził ze coś jest nie tak z podtrzymaniem ze go tak kasuje ale on się tego nie podejmie . Sam tez raczej nic nie wymyśle . Znacie może kogoś co da radę to naprawić ??

to zadzwoń do niego numer jest na forum ma chyba nawet w swoim opisie.. napewno coś podpowie na maile może nie pisać z braku czasu chłopak zalatany jest robotą