Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A6 C5] Problem z otwieraniem elektrycznej szyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam nastepujecy problem . Nie otwiera sie lewa tylna szyba . Wymienilem silniczek i reszte i nic jak bylo tak jest. Jak sie nacisnie na klawisz otwierania to slychac pykanie ale szyba ani drgnie . Co moze byc powodem ??

Opublikowano

sprawdz czy jest zasilanie?

Opublikowano

Jak pyka to pewnie jest zasilanie :tongue4:

sprawdź może w ten sposób zdejmij z mocowania silniczek i podłącz wszystko jakoś do kupy czy się ruszy może coś zaklinowało szybę, mechanizm :mysli:

Opublikowano

Sprawdź mechanizm podnoszenia i opuszczania szyby - chyba linki się rozdrobniły na ślimaku.

Opublikowano

Jak pyka to pewnie jest zasilanie :tongue4:

sprawdź może w ten sposób zdejmij z mocowania silniczek i podłącz wszystko jakoś do kupy czy się ruszy może coś zaklinowało szybę, mechanizm :mysli:

Sprawdź mechanizm podnoszenia i opuszczania szyby - chyba linki się rozdrobniły na ślimaku.

bez komentarza :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

silniczek jest w porzadku bo podlaczalem go do kostki w drugich drzwiach i dzialal . Z linka tez jest wszystko wporzadku bo podnosilem i opuszczalem nia szybe .

Opublikowano

Hmm mam podobny problem, mam 4 elektryczne szyby, w panelu na drzwiach kierowcy nie działa otwieranie tylnej prawej szyby, wogóle ten przycisk się nie podświetla, ale bezpośrednio z drzwi szyba działa poprawnie, mogło się tam coś rozłączyć, bo wygląda jakby nie było zasilania :mysli:

Kolego Maras sorki za zaśmiecanie wątku :wink4:

Opublikowano
  • Autor

spoko nie ma sprawy . Nie wiem kurde co to za powod prad jest i jak sie na klawisz nacisnie to pyka cos przy silniczku a szyba nie rusza[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 11:01_________________________________________________Problem rozwiazany . Okazalo sie ze kable w gumie na zgieciuw drzwiach sie porozrywaly. Wymienilem instalacje drzwi i wszystko lata .Takze temat do zamkniecia