Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 21:21[/size]_________________________________________________zajebiscie zrobilem ledwo 10km po krakowie ......... dzis umylem auto , patrze a tu z przodu uj***na felga i przecieta opona :wallbash:

Krakow nigdy nie grzeszyl dobrymi drogami ale to co sie traz dzieje to jest normalnie skandal.

Zawsze sie dziwilem po co komu SUVy ale w takim miescie to koniecznosc i to najlepiej na kolach od traktora :rolleyes:

Uff, wykrakalem :( Wspolczuje.. :wallbash:

Ja bylem 4 dni w Krakowie na 20" i mialem dosyc :P

Opublikowano
  • Autor

Pavel raczej nie zrobi bo malowanie tych felg to raczej wyzsza szkola do tego wgryz jest na rancie ktory jest polerowany na aluminium mat.... a najgorsze jest to ze ja sam sobie tego nie zrobilem , tylko pewnie moj tata sie wrypal w jakas wyrwe.No nic mam tylko nadzieje ze felga nie jest krzywa.

Opublikowano

widze że Kraków nie tylko na mnie takie dobre wrażenie zrobił :wallbash: :wallbash: :wallbash: ja ostatnio wyjeżdzałem z krakowa w str Kielc- łzy w oczach miałem

Opublikowano

Jest jeszcze gorzej niz w Kielcach ? :shocked:

Opublikowano

Jest jeszcze gorzej niz w Kielcach ? :shocked:

kielce są proste jak stół w porównaniu do KR :wallbash:
Opublikowano
  • Autor
widze że Kraków nie tylko na mnie takie dobre wrażenie zrobił ja ostatnio wyjeżdzałem z krakowa w str Kielc- łzy w oczach miałem

to wylot na warszawe wiec nie ma sie co dziwic :wink4:

Flyer , jest dramat ;(

Opublikowano

o jezu też nowość cała Polska jest dziurawa

Opublikowano

tym bardziej jak wylot z jedej stoli do drugiej to powinna być 2 pasmówka jak się patrzy a nie tarka

Opublikowano
  • Autor

3 tygodnie temu zrobilem ok 1000 km w okolicach warszaway i samej stolicy , bylo pare miejsc gorszych ale Malopolska jest wyjatkowa.

Opublikowano

3 tygodnie temu zrobilem ok 1000 km w okolicach warszaway i samej stolicy , bylo pare miejsc gorszych ale Malopolska jest wyjatkowa.

zapraszam do wrocka zobaczysz co to dziury i kostka brukowa :kox:
Opublikowano

sama warszawa idealna nie jest, ale miejsc z fatalnym asfaltem jest na szczescie dosc malo.

najbardziej wkurza mnie tylko latanie ulic w taki sposob, ze tworza sie wysepki... albo wszechobecne studzienki :wallbash:

Opublikowano
widze że Kraków nie tylko na mnie takie dobre wrażenie zrobił ja ostatnio wyjeżdzałem z krakowa w str Kielc- łzy w oczach miałem

to wylot na warszawe wiec nie ma sie co dziwic :wink4:

Flyer , jest dramat ;(

o tak - ciężko nie zapamiętać tej wylotówki :wink4:

Opublikowano

Turdzi oblukam w któryś wieczór czy faktycznie tak źle...pokombinujemy..

No trzeba uważać jak diabli..

Pomyśl jak ja kombinuję skoro jeszcze nie dotknąłem nic..

No raz krawężnika ale ku..a stał w miejscu ze kazdy tam rypał....

Czaja naprawił...przepolerował fragment,zapylił i wzial 80 złotych... :tongue4: z wywazeniem i zdjeciem gumy bo musiał...

Praktycznie bez śladu,ale predkość była 2km/h.

Opublikowano

sama warszawa idealna nie jest, ale miejsc z fatalnym asfaltem jest na szczescie dosc malo.

najbardziej wkurza mnie tylko latanie ulic w taki sposob, ze tworza sie wysepki... albo wszechobecne studzienki :wallbash:

największa tarka w STOLYCY to ul Okopowa (Skrzyżowanie)-tam gdzie rozkłada się wesołe miasteczko :wallbash: :wallbash:

end OT :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzis po raz pierwszy od przyjazdu z PL mialem okazje rzucic okiem na kola zimowe i ..........

..............oczywiscie po raz trzeci zostalem zroboiny w ch..... przez handlarza z allegro przy kuponie kol. :angry:

felgi na cale szczescie sa proste i nie malowane ale stan zwlaszcza wewnetrznej strony pozostawia raczej duzo do rzyczenia ( mialy byc zdjete z nowego auta ) :rolleyes: Ktos nigdy nie myl wewnetrznej strony wiec bloto posniegowe i pyl z hamulcow odbarwily lakier tak ze jest t nie do usuniecia bez malowania.

Kolejna sprawa to opony , wszystko mialobyc zdjete z nowego auta pytalem o date produkcji opon ale sie nie doczekalem , okazalo sie ze sa z 2007 raku wiec felgi pewnie tez a z obiecanych 8 mm bieznika to jest nawet niecale 5mm wiec tak na prawde opony to prawie smietnik.

Ja nie wiem to jakas nowa pieprzona rasa tych nieuczciwych handlarzy z allegro :rolleyes:

Opublikowano

kup flintę i zastrzel, takich rzeczy nie kupuje się bez wcześniejszego obejrzenia

Opublikowano
  • Autor

vario felgi odbieral moj ojciec , myslal ze sa po prostu brudne zreszta na zdejciu tez tak to wygladalo ale dzis wzialem sie za jedna i pacjent bedzie zyl :) dzieki Makkiemu i jego Prick Bort :wink4: po godzinie walki wyczyscilem ta felge tak ze jest jak nowka sztuka.Zostaly wiec jeszcze 3.Co ciekawe probowalem wszelkiego rodzaju rozpuszczalniki i nic chcialy sie tego imac a prick to rozpuscil :gwizdanie:

Opublikowano

to jeszcze dobra wiadomość, opiernicz tatusia

Opublikowano
  • Autor

nie ma za co bo to w sumie nie jego wina nie wygladalo to az tak zeby sie nie dalo tego domyc ,a jak sie okazalo niezle jajka wybralo :rolleyes:

Najbardziej to mnie szlag trafia o te opony 4 letnia guma i 5 mm bieznika to na zime w norwegii kiepski pomysl :disgust:

Opublikowano

w Polszy też raczej kiepski, coraz gorsze zimy, więcej śniegu a kasy na odśnieżanie mniej co roku