żbik Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Koledzy, prawdopodobnie mam padnięte ori piloty scyzoryki, bo jak kupiłem to już nie działały i muszę zamykać/otwierać kluczykiem. Nie da się ich zakodować VAGiem bo ich po prostu nie widzi - tak jakby nie wysyłały sygnału. Czy je gdzieś naprawiają czy musze zamówić nowe w ASO? I ile taka przyjemność mniej więcej kosztuje? Doradźcie co robić
Wihajster Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Koledzy, prawdopodobnie mam padnięte ori piloty scyzoryki, bo jak kupiłem to już nie działały i muszę zamykać/otwierać kluczykiem. Nie da się ich zakodować VAGiem bo ich po prostu nie widzi - tak jakby nie wysyłały sygnału. Czy je gdzieś naprawiają czy musze zamówić nowe w ASO? I ile taka przyjemność mniej więcej kosztuje? Doradźcie co robić sprawdz czy nr i Mhz na module komfortu i na pilotach sie zgadzaja bo to troche dziwne,że oba nie działaja
żbik Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgadzają się i już nawet na drugim module też sprawdzałem, bo tez mi się to dziwne wydawało, ale jest tak samo czyli ich nie widzi.
Wihajster Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgadzają się i już nawet na drugim module też sprawdzałem, bo tez mi się to dziwne wydawało, ale jest tak samo czyli ich nie widzi. to pozostaje kupno nowego lub pożyczenie na chwile z innej B7 i sprawdzenie czy wykrywa
Panton Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 albo wpadanie na spoty.......... wtedy takie tematy ogarnia się w kilka minut :gwizdanie:
żbik Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 No to jak mi się uda to wpadnę w niedzielę, może coś wymyślimy wspólnie.. Ma ktoś zwykle kompa na spotach bo u mnie niestety bateria padła?
Panton Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 komp na spotach jest... profilaktycznie można na regionalnym dzień wcześniej się przypomnieć
Rekomendowane odpowiedzi