Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie w Krakowie przyciemnić szyby?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

której folii użyłeś...no i ile policzyli?

jak widocznosc ze srodka?

Opublikowano

Zwykła czarna,550 zł i stopień przyciemnienia nie wiem ile to w procentach ale pierwsza folia po zwykłej szybie/pierwszy stopień przyciemnienia czyli najśniejsza folia/ chyba rozumiesz mnie :th:

A co do widoczności super nie ma różnicy, :a4fan:

A Ty juz po...

Opublikowano
  • Autor

ja bede po ale w przyszly czwartek ...wybralem najjasniejsza folie ale z tych najdrozszych: tytan light w cenie 750

Opublikowano

ja bede po ale w przyszly czwartek ...wybralem najjasniejsza folie ale z tych najdrozszych: tytan light w cenie 750

Czyli jaki to jest kolor?i gdzie robisz? :)

Opublikowano
  • Autor

to jest cos na wzor przyciemniania piecowego

car-solar

Opublikowano

A jaki masz kolor Audi?i jaka podsufitka?Widziałeś moje byłe maleństwo?Właśnie było u nich robione ale piecowo?

Opublikowano
  • Autor

lakier czarny, podsufitka jasna, nie widzialem piecówki

Opublikowano

cb9a3bd0e6c9b4b8.jpg

ff6a381c6ec7519b.jpg

Opublikowano
  • Autor

mozliwe ze cos takiego ale folia bez polysku lustrzanego

Opublikowano

Aha :th: pochwal się jak zrobisz

Opublikowano
  • Autor

juz wkrotce prezentacja calego samochodu > ale najpierw pewne projekty musza zostac ukonczone...

Opublikowano

A co takiego zdrać tajemnicę...

Opublikowano
  • Autor

jeszcze nie czas...do miesiaca powinno byc wszystko wrzucone w dzxiale prezentacji

Opublikowano

oki poczekamy zobaczymy. :th:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

szybki wyszły fajowo, ja po dzisiejszych upałach dochodze do wniosku że jednak zrobię te szybki, tylko nie wiem czy lepiej kleić czy może zrobić piecowo ... :mysli:

Opublikowano

Piecowo super wyglądają tylko są drogie,pozatym czeka Cię wycinanie szyb i jeśli wybijesz/lub Ci/wybija jedną szybę trzeba robić od nowa cały bok.Bo podobno nie są wstanie dobrać odcienia.

Miałem zrobione w poprzednim moim cacuszku :)

Opublikowano

zdaję sobie sprawę że całym autem do pieca nie wjade :tongue4: i że trzeba szyby wyciągać, a czasami i kupować uszczelki... tylko czy np jak sie policja przyczepi to nie bedzie problemow :mysli: bo niby folie mozna sciagnac.... pozatym nie chce mocno przyciemniac chce zrobic to delikatnie, bo chodzi mi tylko o to żeby środek sie bardzo nie nagrzewał w czasie upałów :mysli:

Opublikowano

zdaję sobie sprawę że całym autem do pieca nie wjade :tongue4: i że trzeba szyby wyciągać, a czasami i kupować uszczelki... tylko czy np jak sie policja przyczepi to nie bedzie problemow :mysli: bo niby folie mozna sciagnac.... pozatym nie chce mocno przyciemniac chce zrobic to delikatnie, bo chodzi mi tylko o to żeby środek sie bardzo nie nagrzewał w czasie upałów :mysli:

Miło że wiesz. :)Miałem kilka kontroli ale nigdy nie miałem problemu.Mówiłem że fadrycznie tak zrobione.Sprawdzali czy nie folia i tyle.

Więc spoko możesz robić :th: