przemciotorun Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 mam radio chorus II podłączylem do niego mp3 w miejsce zmieniarki za pomoca czegos takiego http://www.allegro.pl/item304413747_adapter_aux_in_vw_audi_seat_mfd_f_vat.html ale mp3 gra duzo ciszej niz radio czy jest mozliwosc aby mp3 gralo głosniej czy ten adapter tylko tyle jest wstanie wyciągnąc? podlanczałem 3 rózne mp3 i na kazdym było to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronson Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 kolego... ja sam sobie składałem coś podobnego i dokładnie przy gołym układzie było cicho... czy z telefonu czy z normalnej mp3... ja dołożyłem do układu moduł wzmacniacza wejściowego z regulacją głośności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 ten wzmacniacz kupowałes czy robiles sam? jak robiles sam to mozesz podrzucic schemat z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 bronson sam wszystko to rezał, poszukaj w jego postach bo zamieścił fotki tego układu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 wiem wiem szukalem w jego postach ale nie znalazłem schematu wzmacniacza ale przejrze jeszcze raz bo moze cos przeoczylem dzieki adadur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi