Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] Problem z zapłonem- nie zawsze łapie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Opowiem mój problem. Moze ktos mi pomoże. Moje auto to BORA 2000r AJM. A więc problem polega na tym ze nie kiedy ma kaprysy. A dzieje sie tak ze wkładam kluczyk i przekręcam. Wszystko sie zapala ale nie do końca. Tak na blado. Świeci na pół gwizdka. i za chwile na kompie wyskakuje ze wszystko nie działa. Tak jak by całe auto było nie sprawne. Po kolei wali wszystkimi komunikatam włącznie ze tez immo nie działa i oczywiście o odpaleniu nie ma mowy. Niekiedy wystarczy jeszcze raz przekręcić klucza i załapie. Niekiedy pół roku sie nie odzywa a niekiedy jak sie zablokuje to tylko drastycznie można go pobudzić. I zaraz powiem jak. Jak sie zablokuje mocno jak ja to mówie ze przekręcanie kluczem nic nie daje to musze odopiąc regulacje kolumny, pociągnąć ją kawałek do siebie i brzydko mówiąc zaj... w dół wiadomo bez przesady aby po prostu pukło o jakąs tam blokadę i zaskakuje. I pózniej znowu jest na jakiś czas ok. I teraz moje pytanie czy ktoś kiedyś coś takie miał. A moze ktoś wie co moze by luźne ze tak sie dziwnie zachowuje. Dzieki za rady. Będę wdzięczny. Oczywiście jak zapali to nigdy z tego powodu nie zgasł.

Pozdro

ZC

Opublikowano

najpierw sprawdziłbym licznik i połączenie do niego wszystkie kostki może tam nie ma gdzieś styku, przeczyścić styki odpowiednim preparatem i zobaczyć czy to coś pomoże, dobrze byłoby podpiąć VAG'a i sprawdzić błędy bo być może immo też tam coś niedomaga