Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Napój MonaVie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kolejny MLM (Multi Level Marketing).

http://pl.wikipedia.org/wiki/Marketing_wielopoziomowy

...to inny rodzaj pozyskiwania klientów.Działalność opiera się nawlekaniu kolejnych osób do łańcuszka,masz przecież prowizje z każdego kolejnego. Prawdziwa piramida finansowa,a nie stałe struktury oparte na przedstawicielach i punktach handlowych.

Dokładnie tak to wygląda.

Ale jednak podziękuje z takiej "okazji" :decayed:

Opublikowano

no nic wiem ze napewno wy znacie ten produkt i wiecei jaki jest ja tylko udzielam zetelne informaacji z pierwszego zródla ze produkt jest bardzo dobry i zdrowy gdyz jest zrobiony tylko i wylacznie z naturalnych roslin, co do hanldu nie wiem jak to wyglada gdyz sie tym nie zajmuje, wiem ze sa to jak na rynek polski dosyc drogie specyfiki, a jesli chcecie to piszcie ot na temat ze macie tajne przepisy na gołabki, co prawda to prawda kfc, coca-cola i inne tez trzymaja swaja receprure w tajemnicy, tutaj mamy inan sprawe iz nie rozmawiamy o jakis chemikajach i innych sprawkach tylko o zdrowych zeczach

Jest najlepsza jak filtry wody,nierdzewne garnki,szmatki czyszczące czy pościel z wełny,wszystko za 800% wartości....jest jedna mała różnica,bo tamte kupiły emerytki i spłacają do dziś raty,a to inny typ produktu i klient naiwny inaczej :wink4:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 19:38_________________________________________________http://finanse.wp.pl/kat,98674,title,Tak-wyglada-proces-produkcji-coca-coli,wid,13586990,wiadomosc.html :decayed:

Opublikowano

kiedyś pracowałem jako "przedstawiciel handlowy" oferując ludziom różne gówna,każdy wiedział,że towar jest nic nie warty,ale odpowiedni farmazon robił cuda,a że większość już ludzie znali-trzeba było wymyślić coś ekstra,żeby było proste i skuteczne-i jak widać nigdy się nie zmieniają metody,trzy podstawowe elementy psychologiczne,na które da się złapać 75% społeczeństwa-chciwość,zazdrość i okazja na który z tych elementów dajesz się złapać? chcesz zarobić,ale mało włożyć?ktoś zarobił dużo pieniędzy nie wychodząc z domu na kilka godzin,a Ty tyrasz po kilkanaście w pocie czoła i nie masz nic-czy po prostu zwietrzyłeś łatwą okazję do zarobienia? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano
  • Autor

kiedyś pracowałem jako "przedstawiciel handlowy" oferując ludziom różne gówna,każdy wiedział,że towar jest nic nie warty,ale odpowiedni farmazon robił cuda,a że większość już ludzie znali-trzeba było wymyślić coś ekstra,żeby było proste i skuteczne-i jak widać nigdy się nie zmieniają metody,trzy podstawowe elementy psychologiczne,na które da się złapać 75% społeczeństwa-chciwość,zazdrość i okazja na który z tych elementów dajesz się złapać? chcesz zarobić,ale mało włożyć?ktoś zarobił dużo pieniędzy nie wychodząc z domu na kilka godzin,a Ty tyrasz po kilkanaście w pocie czoła i nie masz nic-czy po prostu zwietrzyłeś łatwą okazję do zarobienia? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4:

I wszystko jasne :good:

Opublikowano

Paweł-spójrz na fakty-gość mówi o wielkich pieniądzach zarobionych na tym produkcie-widziałeś kogoś znanego ,żeby to reklamował?Widziałes ten napis Monavie na jakimś bilbordzie,sportowej imprezie,jako sponsor?Każdy,kto generuje takie pieniądze pompuje odpowiednie fundusze w reklamę,a nie w pozyskiwanie nowych dystrybutorów,bo dobry produkt-sam się sprzeda,podam przykład-RedBull-unikalny smak-nie można porównać z niczym innym-i jest wszędzie, nie jest drogi i stoi na pólkach,a nie jest roznoszony przez dystrybutora-jakie sklepy to rozprowadzają?

łatwy chwyt-POMOC biednym w Brazylii-pracując-wspierasz...

...ale zaobserwuj ten filmik,jak gość o tych rzeczach mówi-w tle masz szczęśliwą parę,masa przyjaciół i fajne auta,jachty,występy,autografy, uczciwość,godność, wartości-pieniądze i zamówienia na czas,wycieczki-czyli życie łatwe miłe i przyjemne-wszystko to,czego ludzie pragną,jak zbierzesz to do kupy-zobaczysz ile czynników psychologicznych to porusza,a wszystko to zbiega się do trzech głównych rzeczy,które już wcześniej wspomniałem :wink4:

• 1 rok później...
Opublikowano

piramida finansowa znam temat znajomi w itali lataja z tym

Opublikowano

ale odgrzałeś kotleta :facepalm::facepalm::facepalm: