AKWAMARYN_ Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 witam mam maly problem z tym chuczeniem wiec jak w temacie cale przedstawienie zaczyna sie po wcisnieciu jakiego kolwiek biegu podczas jazdy natomiasc buczenie ustaje gdy je wcisne badz postawie na postoju... . hmmmm normalnie nie wiem gdzie grzebac a przyczyn zapewne wiele pozdrawiam ps to jest quattro
szawer Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 witam mam maly problem z tym chuczeniem wiec jak w temacie cale przedstawienie zaczyna sie po wcisnieciu jakiego kolwiek biegu podczas jazdy natomiasc buczenie ustaje gdy je wcisne badz postawie na postoju... . hmmmm normalnie nie wiem gdzie grzebac a przyczyn zapewne wiele pozdrawiam ps to jest quattro moment moment sprecyzuj to swoje pytanie... przy kazdej zmianie biegu jest buczenie z okolic sprzegla jak wcisniesz sprzeglo jest spokuj tak? jezeli po wsisnieciu sprzegla jest spokuj to łożysko oporowe
AKWAMARYN_ Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Opublikowano 15 Lipca 2011 sprawa wyglada tak ze gdy ruszam,jade jest buczenie niezaleznie od tego na jakim biegu usaje natomiast gdy wcisne sprzeglo. a to lozysko oporowe w skrzyni sie znajduje?
szawer Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 sprawa wyglada tak ze gdy ruszam,jade jest buczenie niezaleznie od tego na jakim biegu usaje natomiast gdy wcisne sprzeglo. a to lozysko oporowe w skrzyni sie znajduje? łożysko oporowe znajdu sie na docisku do tarczy sprzeglowej.... moja rada mozesz pojechac z 5tyskm 50tkm ale lepiej wymienic za wczasu poniewaz jak sie rozleci bedzie docisk do wymiany a jak docisk to juz najlepiej caly kpl pozdro
Rekomendowane odpowiedzi