Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Temat centralnego zamka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat centralnego walkowany chyba ze 100 razy wiec moze go podwiesic ? Ale do rzeczy. Opisze swoj problem bo chyba wielu z nas go ma.

Byl sobie kiedys centralny zamek czyli dokladnie w prawym tylnym nadkolu. Nagle przestal dzialac tzn elektronika chyba ok bo slychac jak funkcjonuje ale nie zamyka i nie otwiera. Kupilem wiec pompke na allegro z mysla ze to pompka. Faktycznie stara byla rozwalona. Wymienilem itd ale nadal nic. Teraz gruchocze i nic nie robi.

Czy musze wymienic calosc lacznie z elektronika ? Czy jak pozbyc sie tego problemu? Nr na pompce to 8D0 862 257 B. Moze ktos mial podobny problem i moglby mi pomoc ?

Bede wdzieczny za kazda pomoc. Pozdrawiam Bartek

Opublikowano

ja mialem podobny problem do dzis rozebralem pompke wyczyscilem elektryke sprawdzilem czy zimnych lutow nie ma wyczyscilem wezyki dochodzace do pompki no i jakos zaczela dzialac ale na moje tez problem tki zw stacyjce bo czasem sie zdaza ze jak przekrece zaplon to np drzwi sie zamkna czasem otworza kolega mowil o jakims mikro styku

Opublikowano

nigga - zajrzyj do tej pompki co kupiłeś . Pewnie rozwalony jest wirniczek z łopatkami. Dlatego słychać że się kręci ale nie podaje ciśnienia.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No wlasnie nie podaje. Nie dosc tego ulamalem koncowke plastikowa od jednej z rurek i mam :confused4:. Moj nr pompki to 8D0 862 257 B czy moge kupic na allegro pompke z inna litera np E ????

Opublikowano

wpisz w wyszukiwajce allegro "audi a4 cześci" i dzwon po handlarzach ja tak dorwalem swoja pompe bo bylo pelno aukcji ale nie z moim nr....

Opublikowano

Pompka z końcówką E nie będzie chodziła. Są wystawiane 8L0 i 8D0 z końcówką E . Ta 8D0 862 257D jest po lifcie ale tylko w anglikach i w wersji Audi A4 robionej na kontynent nie otwiera zamków. Jeśli potrzebujesz Pompkę z nr 257B pisz na PW