Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Które radio będzie pasować bez problemu do audi B5 i które najlepiej polecacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To drugie bedzie pasować Plug & Play. Jeśli chciałbyś załozyć od B6 to musiałbyś mieć CAN...

Jeśli poszukujesz radio takie jak w drugim linku, to mam do sprzedania :)

Opublikowano

Jak chcesz ori to bierz concerta, ten chorus co pokazłes w drugim linku to masakra w tych czasach, bo nawet zmieniarki CD nie obsługuje,a z kaset chyba nie bedziesz muzy słuchał :gwizdanie:

Ewentualnie concert CD z A6 C5, ale cena radia i kabelków pierdółek potrzebnych do jego poprawnego działania nie jest adekwatna do jakości :gwizdanie:

a czego nie chcesz niefabrycznego :mysli:

Opublikowano
  • Autor

chyba ze macie jakieś na usb ewentualnie a chciałem oryginalne bo nie chce mi sie juz bawić w pilnowanie panelu itp wyciąganiem

Opublikowano

Jak niechce Ci sie bawic z panelem to cos takiego

http://allegro.pl/radio-audi-concert-a2-a3-a4-a6-a8-tt-nowy-procesor-i1676169529.html

+

http://allegro.pl/oryginalna-zmieniarka-cd-vw-audi-seat-na-6-cd-2005-i1699125135.html

cenami sie nie sugeruj mozna trafić taniej :gwizdanie:

Ja takiego concerta sprzedaje ale trzeba naprawiać procek i rozkodowac bo nie mam PINu :gwizdanie:

ALe prawde mówiąc wolał bym ściagać ten panel ale miec CD z poziomu kierowcy, już nie wspomne o mp3 :gwizdanie:

chorus i concert maja zwalone procki wiec nawet jak znajdziesz cos po taniosci to niebawem nie będziesz mógł regulować głośności :gwizdanie:

Opublikowano

Witam :hi:

Ja od siebie z czystym sumieniem mogę Ci polecić oryginalne radio AUDI CONCERT + zmieniarkę.

Kiedyś też zastanawiałem się jakie radio kupić ale wybrałem concerta bo idealnie pasuje do B5, nie trzeba kupować dodatkowych "boczków", które tylko szpecą wygląd. Podświetlenie w nocy wygląda :slina: i bardzo fajnie komponuje się z resztą podświetlenia.

Zmieniarka dlatego, że tak jak mówi Kowi87 nie będziesz słuchać muzy z kaset.

Concert + zmieniarka + oryginalne głośniki oddają naprawdę rewelacyjny dźwięk ( nigdy nie powiedziałbym, że takie "zwykłe ori głośniki" tak ładnie zagrają :naughty: a co dopiero musi robić nagłośnienie BOSE :slina: )

Na Twoim miejscu porozglądałbym się na forum, allegro za concertem i zmieniarką bo czasami naprawdę za dobre piniądze można kupić ten sprzęt. Ja po długim szukaniu zmieniarki dorwałem ją wraz z kablem za 90zł :) a radio za 150zł.

Za te pieniądze można byłoby szukać jakiegoś radia z CD i USB ale to już nie to samo jeśli chodzi o dźwięk i wygląd.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

no akurat jesli chodzi o dzwięk to fabryka wypada najgorzej :wink4: ale jesłi nikt nie ma jakichś duzych aspiracji do CA to w zupełnosci wystarczy, jedyna inwestycja to zmiana procka prędzej czy później :naughty:

Opublikowano

Zgodzę się z Tobą bo nie ma co porównywać głośników fabrycznych z dostępnymi na rynku. Ale tak jak mówisz, jeśli ktoś nie wymaga dużych aspiracji do CA to fabryka potrafi naprawdę nie źle zagrać :wink4: