Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Jakie żarówki do lamp valeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Jak w temacie chcę wsadzić jakieś dobre żarówki H7 do lamp ale żeby jak najbardziej świeciły jak xsenon

czy ktoś ma coś sprawdzonego godnego polecenia z góry dziękuje :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

chętnie też bym sie dowiedział coś więcej w tej kwestii :embarrassed:

Opublikowano

Nie ma takich żarówek żeby świeciły jak xenon, kupujesz xenon albo zwykłe żarówki

Opublikowano

ok dzięki :hi:

Opublikowano
  • Autor

no ale jakieś firmowe wiadomo że nie będzie xsenon ale żeby dobrze świeciły na biało :notworthy:

Opublikowano

No przecież pisze że żadne nie świecą na biało :gwizdanie: czyli tak jak xenon

Mozesz spróbowac Phillips diamond vision albo crystalvision, ale z ich żywotnością nie oczekuj cudów :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

wiem że nie będzie xsenonu ale żywotność to znaczy ile wytrzymają tydzień czy pół roku

a i jak tam z lampom nie stopi się nic z góry dzięki ale dlatego tu piszę bo bym chciał coś konkretnego kupić :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

jeśli kupisz żarówke 100w to sie stopi, te co wymieniłem maja deklarowana barwe 4000k, wiec są najbardziej zbliżone do xenonu, z tym że nie maja homologacji w polsce :gwizdanie: ale to wiesz nie jest jakis problem, kwestia znalezina tego na alegro.

o żywotnosc to własnie chodziło mi o czas w jakim sie wypalą a to dosć szybko nastąpi[br]Dopisany: 18 Lipiec 2011, 18:12_________________________________________________tylko zapewne obie te zarowki nie są do dostania, a podrób masa

http://forum.skodaclub.pl/tuning-mechanika/uwaga-na-arowki-philips-crystal-vision-4300k-h7-t6598.html

Opublikowano
  • Autor

ok dzięki to chyba pomyśle nad ori xsenon bo widzę że nie mam nic godnego założenia pozdrawiam

Opublikowano

lepiej lampy zmień na poliftowe i wsadx po prostu HID H7 i z czasem chociaz spryski

Opublikowano
  • Autor

lampy już są poliftowe tylko chciałem jakieś dobre żarówki na początek wrzucić (chodzi o budżet ) :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

lampy już są poliftowe tylko chciałem jakieś dobre żarówki na początek wrzucić (chodzi o budżet ) :wallbash: :wallbash:

dobre żaówki kosztuja w oklicy 100zł, czasem ponad, a zestaw HID h7 kupujesz do 200zł spokojnie, nie bierz tych najtańszych, mozna znaleźć juz ponizej 100zł takie zestawy, ale NIE WARTO

Opublikowano
  • Autor

ale jak za żarówki dam nawet 150 to będę zadowolony czy odpada

a a HID potrzebuje sprysk a to już następne koszta

Opublikowano
  • Autor

no właśnie i tu jest problem żeby ktoś miał coś takiego sprawdzonego to by było git

a jak ktoś daje 7 dni gwarancji to już mi słabo wiesz jak jest ale dzięki :notworthy: za pomoc

może się ktoś odezwie kto ma coś takiego założonego :good: