Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Któredy z Częstochowy do Darłówka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, tak jak w temacie jestes ciekaw czy ktos z Was nie ma obcykanej jakiejs prostej trasy do Darłowka, wchodzac i wyznaczajac przez neta mozna jechac na wiele sposobów ale szczerze mowiac nie widzi mi sie w nocy z małym chrzesniakiem pchac sie przez jakies dziury gdzie beda kręte drogi i do tego sarny mogą jeszcze chodzic po drogach.

Jak wyznacze sobie hmm chyba wg mnie najszybsza droge czyli z czestochowy pionowo na gdansk a potem przez wejcherowo, lebork az do darlowka to zajmie mi to okolo 640km hmm co proponujecie,

Prosze o pewne wypowiedzie hmm najlepiej osob ktore juz jechaly i wiedza jak pojechac, pozdrowioneczka

Opublikowano

jak jazda w nocy to polecam Częstochowa-Łódź-Toruń-Bydgoszcz-Człuchów-Darłówek. W nocy przez te miasta przelecisz raz dwa, w dzień gorzej

równie dobrze możesz jechać na Konin-Gniezno-Złotów-Szczecinek

Tak wogóle polecam www.targeo.pl - to automapa online, z aktualnymi robotami drogowymi itp

Opublikowano
  • Autor

hmm targeo.pl znam znam ale skoro piszesz ze dobrze sie tam przeleci to wezme to pod uwage:)

Opublikowano

hmm targeo.pl znam znam ale skoro piszesz ze dobrze sie tam przeleci to wezme to pod uwage:)

w łodzi nocą światłą powyłączane, a jak są to i tak poprzestawiane aby trasa tranzytowa nie miała problemu, mały ruch nocą bo odpadają miejscowi. w dzien to mozna kombinowac objazd ale jak noc to nawet sie nie zastanawiaj

rok temu osobówką przeleciałem przez łódź bezproblemów, w ostatnich tygodniach śmigałem kilka razy dostawczakiem na północ oczywiście w nocy, wszyscy tną 80-100 przez miasto, nawet tiry

Opublikowano
  • Autor

No tak Panowie hmm to wiem ze przez Łódź sie dobrze jedzie noca, hmm tak samo na Włocławek jak i Toruń (hmm ciekawe czy przez włocławek zrobili juz droge czy nadal sa te wertepy) ale mi chodzi o droge juz za Toruniem.

To ze mozna na skroty jechac to wiem ale pytanie brzmi caly czas o to czy jest warto jechac przez jakis Człóchów itd czy walic prosto na Gdańsk i potem wybrzerzem?

Moze ktoś jechał tamtedy i lepiej wie w jakim statnie sa drogi ?

Opublikowano

Ja 23 jade do Mielna tez w nocy i wybiore sie chyba na wroclaw pozniej poznan...

Opublikowano

dobry_k jedz na Człuchów, niema sensu na gdansk, a włocławek to nadal masakra

Opublikowano
  • Autor

No tak też mam zamiar zrobić hmm jakoś nie widzi mi sie jechac przez gdańsk tylko boje sie jednego ze bede jechal przez jakies pierniczone dziury hmm a nocą to wiadomo jak sie jedzie ;/

No ale nic zobaczymy jak bedzie, pozdrowionka :)