smolar22 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Witam, Jakiś miesiąc temu kupiłem ksenon , gdyż stary co jakiś czas mi migał podczas jazdy , przy przyspieszaniu itp. Kupiłem na allegro niby orginał philips. http://allegro.pl/philips-d1s-4300k-xenon-zarniki-zarowki-ksenon-i1672134692.html Dzisiaj ku mojemu zaskoczeniu najpierw zaczał migać z 3 razy i zgasł całkowicie. Potem jeszcze z 2 razy udało mi się aby działał przez moment i co dziwo świecił jak nowy tzn jasno czyli tak jak od miesiąca ( może z 200 km zrobiłem ). Czy to możliwe aby już sie spalił i to była taka kicha ? Czy coś innego ? Przetwornica ? Jest to możliwe ? Czy macie jakieś pomysły ? Jestem mega zły bo jadę w trasę na wakacje a tutaj taka mina
wrclaguna Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Przetwornica do wymiany trza bylo pierwsze przelozyc z jednej strony na druga to bys wyeliminowal albo zarnik albo przetwornica . Pewnie stary zarnik jest dobry
smolar22 Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Dzisiaj wyjmę nowy ksenon i włoże stary żarnik i zobacze czy działa. To jest dziwne ze wcczesniej tylko jakby czasami ksenon migał . Nic wiecej Takze dziwne , bo każdy mówił że to na bank ksenon Jak zmienie dzisiaj to dam znac [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 09:45_________________________________________________Macie moze jakieś namiary na przetwornicę ? NA allegro nie mogłem znaleźć. JEst to Bixenon orginalny. Jak macie jakieś namiary to piszcie . Dzieks[br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 10:21_________________________________________________Witam, Okazało się , że ksenon - niby "miał być orginał" spalił się po 3 tygodniach . Na dodatek jak zdjąłem obudowę to okazało się że to nie Philips ( na plastiku zero oznaczen Philips ). Dobrze, że nie przetwornica Pozdrawiam,
Rekomendowane odpowiedzi