Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BKE] Trzeszczy przy otwieraniu szyb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Gdy otwieram okno to strasznie trzeszczy przy zamykaniu czasami szybę cofa do pełnego otwarcia tak, jakby coś blokowało. rozebrałem boczek i w sumie nic nie zauważyłem. przesmarowałem linki wd i dalej to samo co to może być? odkąd kupiłem auto problem był z prawym oknem , ale nic nie robiłem, teraz to samo od kierowcy.

Opublikowano

Ja mam właśnie to samo w drzwiach kierowcy. U mnie wyrobiło się to białe plastikowe kółko w mechanizmie i linki się nieco poplątały. Znajomy prostował mi je już raz i było ok, ale na chwilę. Teraz kupiłem nowy mechanizm i w poniedziałek biorę się za wymianę.

Opublikowano
  • Autor

oglądałem to kółko i wyglądało ok. może to linki? nie wiem gdzie jest przyczyna. Gdzie kupowałeś mechanizm i ile dałeś?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mechanizm kupiłem na Allegro za 150zł z wysyłką.

Poniżej masz link do aktualnej aukcji z takim mechanizmem:

http://allegro.pl/nowy-mechanizm-podnoszenia-szyby-audi-a4-b6-00-04-i1734515774.html

Jak pytałem gościa czy będzie pasował to twierdził, że sprzedał już 7 takich mechanizmów i nie dostał jeszcze żadnej reklamacji.[br]Dopisany: 30 Lipiec 2011, 00:09_________________________________________________Dziś w końcu oddałem mechanikowi samochód do wymiany mechanizmu podnoszenia szyby i okazało się, że ten zamiennik kupiony na Allegro jest do du.. :wallbash: O ile pasuje on do całości to otwieranie i zamykanie idzie bardzo ciężko i prawdopodobnie w najbliższym czasie znów by wszystko szlak trafił. Próbował smarować linki itp, ale niewiele pomogło. Musiałem, więc kupić ori używkę i wszystko elegancko śmiga :notworthy:

Dobra nauczka na przyszłość w temacie zamienników z Allegro!