Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHH] SERWIS VW AUDI GAłGAńSKI [GORZóW WLKP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Bardzo polecam ten serwis ,usługi są tam wykonywane profesionalnie może nie tanio ale naprawiając u pseudo mechaników jeżdzimy pare razy bo sie okazuje że trzeba jeszcze coś poprawic tosumując cene wychodzi że w serisie jest tniej imamy gwarancje naprofesionalne wykonanie naprawy.SERWIS ten znajduje sie na ul.żWIROWEJ przed cmentarzem. :th:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tylko z jakiegoś powodu stracił autoryzację Volkswagena na salon i serwis.. Na szczęście na korzyść bardzo dobrego dealera i serwisanta VW ze Świebodzina.. Dobrych opinii o tym serwisie jeszcze nie słyszałem poza tą teraz, swoim Golfem (kupionym w Świebodzinie, po jednej wizycie w Gorzowie..) też jeździłem do KIMu. Na szczęście są już w Gorzowie i polecam np. zakup części do Audi u nich.

Kupowałem teraz przełącznik świateł i kierunkowskazów (z tempomatem) do mojego Avanta i dostałem rabat na tą część dlatego, że 6 lat temu kupowałem Golfa w Świebodzinie. Co prawda jeszcze nie serwisują Audi ale to kwestia czasu pewnie. A pare procent robi różnicę.. :drunk:

Przełącznik bez rabatu był tańszy niż w InterCars'ie z rabatem dla stałego klienta.. :cool:

Warsztatów w Gorzowie od Audi jeszcze nie znam, bo jeździłem Oplem. Jeśli macie opla - wyprowadźcie się z tego miasta, bo tu nikt nie naprawi..

pozdrawiam

Rafał

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja tez nie mam dobrej opini o tym sevisie

po pierwsze kiedy naprawiali mi auto nie pozwolili mi sledzic prac wykonywanych w warsztacie

po 2 obsluga :thumbdown:

po 3 zrobili mi remont silnika z tym ze odrazu powiedzialem ze ja kupuje czesci bo i tak montuja zamienniki a kasuja jak za oryginalne dlatego stracili autoryzacje to w dodatku skasowali mnie za wszyski uzyte plyny a nie wzieli pod uwage ze po remoncie silnika i planowaniu glowicy trzeba zmienic olej wyslali mnie w trase po remoncie z niewymienionym olejem na skutek tego zatarlem turbine :wallbash: przez opilki metalu :thumbdown: ale jak wam pozwola sledzic prace przy waszym aucie :gwizdanie: w co nie wierze to mozecie tam naprawiac auta bo sa szybcy ale czy dobrzy ?? :mysli: :mysli:

Znam dobry warsztat na ulicy mysliborskiej na terenie starej jednostki wojskowej tam sie specjalizuja w audi i troche sie nawet chlopaki znaja wiec polecam :th:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Słyszałem też wiele nieciekawych opinii na ich temat. Sprawa utraty autoryzacji to inna sprawa.

Jednakże wymianiałem u nich olej w automacie... bo jednak sprzęt mają, robią to sprawnie... i zapłaciłem nawet nieco mniej niż w innym "zwykłym" warsztacie (450PLN ze wszystkim). Inna opcje, to był Poznań więc wybrałem Gałgańskiego... wcześniej bywaliśmy tam z naszym Passatem. Nie mogę jak na razie narzekać... choć jak mówię - złe rzeczy też o nich niestety słyszałem więc trudno ferować tu jakąś opinię jednoznacznie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja u nich sie co prawda nie serwisowalem ale kupowalem odme. Obsluga do bani i w zasadzie tylko tyle moge powiedziec.