Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 ADR] Nastawy podstawowe klimatronika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem nowicjuszem i proszę o pomoc.

Jak zrobić nastawy podstawowe klimatronika w a4 za pomocą Vag-a.

I jeszcze jedno: Vag pokazał błędy: 00603 - siłownik klapy przestrzeni dol/odmraż V85

01272 - nastawnik klapy centralnej V70

Rozumiem, że są to niesprawne tzw. silniczki, tylko nie bardzo wiem w którym miejscu się one znajdują.

Opublikowano

Moze wystarczy tylko usunac bledy.Czasami jest tak ze usuniesz i wszystko dziala. Tak bylo u mnie tylko ze ja jeszcze kodowalem ponownie sterownik

Opublikowano

Witam

Błędy usuwałem kilka razy i nie pomogło, cały czas brak nadmuchu na przednią szybę.

Czy przyczyną może być jeden z tych dwóch silniczków dostępnych od strony schowka?

Jeżeli tak, to który?

Opublikowano

niebieski moj silnieczek puszczal dymki rozebralem i przepukalem w benzynie dziala jak nowy nie psikalem zadnymi wd 40

Gość oskaritto
Opublikowano

niebieski moj silnieczek puszczal dymki rozebralem i przepukalem w benzynie dziala jak nowy nie psikalem zadnymi wd 40

A ja mam inny problem :/ Ciagle jest GORRRRRRRRAAAAAAAACOOOOOO na kierowcy miejscu (nawet jak ustawie LO to troche cieplego leci) a u pasazera jest ok... :/ klima pokazywala blad czujnika czystosci powietrza i ciagle sie powtarzal i wymienilem ta czesc ale dalej mam ten sam problem :/ nie wiecie gdzie szukac ? komputer nie pokazuje zadnych bledow a jest MEGA UPAL PO STRONIE KIEROWCY :/ POMOCY!!