Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Podłączenie halogenów-jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam następujący problem z halogenami. Kupiłem halogeny w komplecie z kratką mocującą . Dziwne jest to że w konsoli środkowej w aucie mam przycisk załączający halogeny tylne i przednie , Czyli instalacja powinna być wykonana. No i problem jest tu że nie mogę znaleść z przodu gdzie je podpiąć. Proszę o jakąś podpowiedź . Myślę że zderzak przedni był zmieniany i nie ma w nim halogenów.

Opublikowano

Według rocznika posiadasz A4 B5 po pierwszym liftingu, a tam montowano reflektory Bosch'a wraz z wbudowanymi światłami przeciwmgielnymi.

Opublikowano

niejestem na 100% pewny ale jak masz przerobione kostki do lamp to powinien Ci zostac jede kabelek kolor zielony i to jest wlasnie halogen, kupiles ori halogeny z polifta? a jaki masz zderzak? poliftowy czy jeszcze przed?

Opublikowano

Ok sprawdzę te kable przy reflektorach . A zderzak nie wiem czy jest z przed lifta czy z po. Dół tam gdzie są kratki i halogeny (powinny być ) jest dzielony na 3 części 2 małe i na środku duża. Dziwi mnie to że na konsoli mam dwa przyciski jeden z tylnich przeciwmgłowych i drugi z przednich .

piszesz za masz lampy zespolone, czyli ktos je zmienil, bo orginalnie powinny byc boscha z halogenami w lampie, dlatego masz wlacznik i instalacje do halogenow, co do zderzaka to jezeli masz taki jak byl w 98 to niestety raczej masz przedlifta i niestety do nich niema halogenow ktore pasuja p&p (pomijam usa) w polifcie sa zupelnie inne kratki (ale tez 3 czesciowe) :kwasny:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja mam inne pytanie :) mam przedlifta i chce se zrobi halogeny z przodu wystarczy kupic te kratki jakies i halogeny wbic ? czy trzeba nowy zderzak ?

Opublikowano

a ja mam inne pytanie :) mam przedlifta i chce se zrobi halogeny z przodu wystarczy kupic te kratki jakies i halogeny wbic ? czy trzeba nowy zderzak ?

do przedlifta nie bylo ori halo pasujacych p&p (poza wersja usa) czyli albo rzezba w starym zderzaku, albo zmiana zderzaka na polift, albo szukac usa

Opublikowano

odnośnie kabelka pod który podpiąć to ja jakiś czas temu przeprowadzałem tą operację u siebie i jeśli chodzi o ori halo od polifta to są dwa kabelki biało-zielony i brązowy i pod takie przewody wpinamy halo w ori wtyczce ze integrowanymi przeciwmgielnymi