tommy-cichy Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Witam, wiem że podobny temat już się przewinął na forum, jednak mój troszkę odbiega. Gdzie mogę znaleźć, bądź gdzie tego w ogóle szukać, tzn. interesuje mnie taka dokładka do zderzaka, wygląda gdyby była doklejona do normalnej. Czyżby była to dokładka z innego modelu Audi. Chodzi mi o tą szarą część z dziurami na wyloty końcówek tłumików. Oto zdjęcie tej dokładki:
wrclaguna Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Tu masz zderzak S4 B6 8E9 807 301 R i jest jako calosc
tommy-cichy Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Przeszukałem całe allegro, cały ebay i nie znalazłem takiego zderzaka.NA googlach jak szukam po tym numerze co mi kolego podałeś też nie mogę go znaleźć.
rafsus Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Bo to rodzynki tu 1/3 forum na takie poluje na allegro wiec powodzenia
wrclaguna Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Przeszukałem całe allegro, cały ebay i nie znalazłem takiego zderzaka.NA googlach jak szukam po tym numerze co mi kolego podałeś też nie mogę go znaleźć. Do kombi jeszcze mozna znalezc ale do sedana to bardzo ciezka sprawa .
Cuber Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 tzn. interesuje mnie taka dokładka do zderzaka, wygląda gdyby była doklejona do normalnej. Akurat dałes foto z mojego byłego B6 , jest to tylni zderzak z S4 , wiec nic nie jest doklejane itd itp Musisz szukac na aukcjach bo taki zderzak jest bardzo ciezko dostać ale dla chcącego nic trudnego
Bogusz32 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Bo to rodzynki tu 1/3 forum na takie poluje na allegro wiec powodzenia Toś kolegę pocieszył. Haha
Rekomendowane odpowiedzi