Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JVC KD-SH9101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, jak w temacie JVC KD-SH9101 czy takie radio które jest w super stanie opłaca się za 250zł, warto kopic takie radio, ktoś kto może coś powiedzieć na temat tego radia proszę bardzo o poradę.

Opublikowano

Powiem ci kolego tak, gra to nieźle choć ja nie jestem zwolennikiem kupowania używek ze względu na to, że z mojego elektronicznego doświadczenia wiem że teraz cały sprzęt rtv jest robiony na tajlach które z reguły wytrzymują 2 3 max 4 lata. Wiadomo zdarzają się wyjątki ale zastanów się czy jest sens wydawać 250 na radio chodzone z minilalnie lepszymi parametrami, i potem przy braku farta je za poł roku wywalić czy lepiej dołożyć 100 kupić radio z podobnymi parametrami, może nie z takim wyświetlaczem ale chyba chodzi o parametry audio a tak na marginesie jeśli to do audi to raczej nie bardzo kolorystycznie panel pasuje wg mnie.

Opublikowano
  • Autor

dokładnie , chodzi o parametry audi, oczywiście nie chce jakiegoś super wypasu bo to kosztuje, raczej coś do 350zł, myślałem wcześniej o alpine cde-120r albo jakiś jvc, jak orientujesz się to podaj mi nazwę jakiegoś radyjka wartego w tej cenie.

Opublikowano

Może clarion dzwięk rewelacja nie dzisiejsze radyjka nie umywają się jak byś był zainteresowany to mam na zbyciu model ARX 6570Rz kasecia ze zmieniarką na 6 płyt, pilot

Opublikowano
  • Autor

doradźcie mi jakie radyjko wybrać max za 400zł, jest troszkę tego sprzętu i już się pogubiłem, macie może jakieś propozycje. a myśliciele o tych które lepsze:

http://allegro.pl/pioneer-deh-2300ub-2320ub-2300ubb-2011juz-promocja-i1760247389.html

http://allegro.pl/nowy-2011-jvc-kd-r421-aux-cd-mp3-usb-pre-out-gw24-i1764469983.html

http://moto.allegro.pl/kenwood-kdc-4051-kdc-4051ur-usb-pl-gwara-krakow-i1764466789.html

Opublikowano

SH9101/02 to bardzo przyjemnie grająca jednostka, która posiada na pokładzie, wszytko o czym może zamarzyć sobie początkujący gracz. Osobiście pod dechę audi wybrałbym 909rb. Do 400zł znajdziesz też alpinke 9847r (podobnie jak 909rb czarna z czerwonym podświetleniem)

Radia z linków to budżetówka, która nawet nie widziała półki na której stały w/w jvc i alpine.

Kamilo84 nie obawiaj się używek pod warunkiem, że pochodzą z pewnego źródła.

Opublikowano
  • Autor

rysiuu- posłuchałem się kupiłem jvc. dziękuje wszystkim za pomoc. pozdrawiam[br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 18:14_________________________________________________jednak zwracam się z dalszą pomocą, słyszalnym że jest troszkę problemów z podłączeniem radia innego niż fabryczne w moim przypadku jak w temacie jvc. obecnie mam radio concerti z problemem regulacji głośności i system nagłośnienia bose. więc co będę musiał zrobić by mi wszystko grało, jaką wo gule maja moc oryginalne głośniki i subwoofer, chwilowo nie stać mnie na lepsze głośniki wiec muszę zostać przy obecnych i tak na przyszłość jakie maty zastosować do wygłuszenia drzwi.

Opublikowano

Do odpalenia bose pod aftermarketowym radiem potrzebujesz adaptor, który z rca/głosnikowych poda sygnał na miniiso.