Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BDV] Nowe, lepsze fotki po dwóch skromnych zmianach, 2.4 V6 Multitronic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i takie nastawienie jest zdecydowanie lepsze :> każdy ma inną wizję na wymarzone autko, i tak powinno w sumie być :hi: a te oznaczenia po prostu rzuciły mi się w oczy i się spytałem :cool1:

Opublikowano
  • Autor

O jakim mega tuningu ty piszesz ? Spójrz choćby na auto malika właśnie, co on tam skrzydła do auta dorobił ? To jest własnie delikatny upgrade auta.

Zgadzam sie .

Auto malika rewelacja, wyglada ładnie - ale okiem fotografa dodam ,że dużo daja dobre zdjęcia.

Auto na żywo może już tak nie wyglądać:)

Ale wracając do tematu.

Autko super, tylko ile trzeba kasy włożyć , żeby kupić , zamontować te wszystkie dodatki,

Ile trzeba mieć czasu ,żeby jeździc po tych wszystkich fachowcach , robic te chiptuningi, przyciemnianie szyb....

Ile czasu samemu trzeba poswięcic w garażu??

Jeżeli sie to kocha...to rozumiem, ale jeżeli ma sie rodzine przy okazji to także współczuje...

Ja wolę zabrac żonę na weekend do paryża, i wakacje gdzieś w ciepłych krajach. (dla mnie to ma właśnie wartość a nie coś co stoi na ulicy lub w garażu... :naughty:)

Bez obrazy oczywiście.Każdy kocha coś innego...

Ja poprostu nie widze sensu ładowania tego wszystkiego do i tak ładnego auta.

Podejrzewam ,że auto Malika, było ładne nawet przed tymi wszystkimi zmianami!!

Jeżeli Audi tego tam nie włozyło, znaczy , że trzeba poszukac modelu gdzie to wszystko jest:)

Na koniec chciałem dodać , że zawsze marzyło mi sie auto wypasione, przyciagające wzrok i wogole...ale oryginalne z fabryki...

W przyszłym roku na pewno zmienie auto i będzie to albo BMW M3 3.2 V8 albo RS4 4.2 quatro saloon.Szukam cos koło 2005.Byle B7 była.

Myślę i mam nadzieje ,że jak wrzuce foty to nikt juz nie napisze, że końcówki tłumika wyglądają slabo, albo coś w tym stylu :)... :gwizdanie:

Opublikowano

Jeżeli sie to kocha...to rozumiem, ale jeżeli ma sie rodzine przy okazji to także współczuje...

Ja wolę zabrac żonę na weekend do paryża, i wakacje gdzieś w ciepłych krajach. (dla mnie to ma właśnie wartość a nie coś co stoi na ulicy lub w garażu... :naughty:)

Bez obrazy oczywiście.Każdy kocha coś innego...

:oklaski: brawo..

Autko ladne

i te fele miam,tez mysle o takich do b5...

Opublikowano

Piękne auto, tylko te oznaczenia trochę szpecą tył, no i jak dla mnie to automat jest porażką w takim samochodzie.

Opublikowano
  • Autor

Piękne auto, tylko te oznaczenia trochę szpecą tył, no i jak dla mnie to automat jest porażką w takim samochodzie.

Jeżeli chodzi o automat to dokładnie to samo mówiłem 1.5 roku temu:)

Trzeba pojezdzic i samemu się przekonac:)

jeśli jezdziłeś to uwierz mi ,że ten silnik bez mniejszego problemu ciągnie to autko z dużym kopem:)

Skrzynia jest bezprzekladniowa, tak że przyjemność nieziemska :good:

• 2 lata później...
Opublikowano

Bardzo polecam auto. Czytam forum już dwa lata i tyle jeżdżą Niunią. Gaz od roku (mechanik chciał mnie zabić). Automat? Dbajcie o skrzynkę multi to ona się Wam odwdzięczy - nie dla morderców. CUDO!!!

Opublikowano

ale odgrzales kotlecika :decayed: sorki za :offtopic::wstydliwy:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

pojechałeś z kolegami aż miło :polew::notworthy: