Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Scyzoryk a nieoryginalny sterownik centralnego (elektronika wew)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy

Mam pytanko jestem w trakcie wymiany kluczyka i na dniach będę gp kupował. Chciałbym się zapytać o sterownik do centralnego, ponieważ w moim audi nie ma sterowania radiowego i jest zamontowany przez Niemca nieoryginalny sterownik do centralnego (oryginalny centralny chodzi po kluczyku w zamku włącznie z domykaniem szybek), czy jest jakiś sterownik nieoryginalny z allegro typu scyzoryk którego elektronika będzie pasować do oryginalnego scyzoryka??

Opublikowano

gdzieś kiedyś widziałem takie coś... ale wolał bym dokupić ORI pompkę i wszytko ładnie pokodować :hi:

Opublikowano
  • Autor

kupiłeś takie samo jak na tej aukcji i pilocik ten pasuje bez przeróbek w miejsce oryginalnego w scyzoryku audi na 3 przyciski?? Bo scyzoryk od vw skody i seata jest troszke inny. Jeśli tak to super sprawa i zamawiam coś takiego :)

Opublikowano

Ja kupiłem kiedyś coś takiego - poszedłem do człowieka który dorabia klucze i kupiłem od niego pasujaca oryginalna obudowe kluczyka do tego - i wten sposób miałem oryginalny kluczyk - a nie jakieś tak badziewie z ryżu .

Krzysiek

Opublikowano

Ja miałem własnie coś takiego . Najlepiej jak zadzwonisz do gościa który to sprzedaje i sam dowiesz się co i jak od niego .

Krzysiek

Opublikowano

gdzieś kiedyś widziałem takie coś... ale wolał bym dokupić ORI pompkę i wszytko ładnie pokodować :hi:

Aju, ja mam zwykły kluczyk, a chciałbym mieć ori scyzoryk z radiowym sterowaniem, czy wystarczy, że kupie taki ori scyzoryk audi i przekoduje ten sterownik który mam? czy ten sterownik z opcją radiową jest inny?

Opublikowano
  • Autor

kolego ja mam tak samo zwykły kluczyk bez sterowania radiowego, Niemiec założył sterownik nieoryginalny z pilotem, a teraz właśnie zakupiłem scyzoryk, przełożyłem pastylke z plastikowego klucza serwisowego i jutro do wyrobiuenia grot i scyzor gra :D z tym że sterowanie jest nadal z nieoryginalnego pilota. Aby zrobić sterowanie radiowe scyzorykiem konieczna jest wymiana pompki od centralnego na taką która obsługuje tą funkcję, lub kupić taki sterownik jak podał kolega krzysaudi , ja będę robił wersję od krzysaudi :)

Opublikowano

Aha, czyli sterowniki są inne, no to trzeba będzie kupić taki nie ori sterownik, dzięki za info

Opublikowano

a jak mam zwykly kluczyk a nie scyzoryk to musze pozatym jeszcze dorobic klucz , tzn naciac na tym grocie od scyzoryka to co mam an swium zwyklym , czy ze zwyklego pasuje p&p do scyzoryka ?

Opublikowano

musisz kolego nacinać :)

no spoko ale bedzie dzialac z moim modulem kluczyk np z polifta ? wystarczy zmienic grot i zakodowac imo ?