malamut Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Witam mam taki objaw miedzy 1300-2000 obrotów silnika mam wrażenie drgania pedału gazu, czym to tłumaczyc ? opony nowe, zawieszenie igła, końcówki wtrysków ?
a4bydgoszcz Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 mam podobny objaw tez mi wibruje czasem pedal gazu i zabuja silnikiem sa 2 opcje ktorys wtrysk leje albo dwumas w d*pie
SotoM Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 odłacz wtyczke od czujnika predkosci przy skrzyni i sie przejedź jesli nie wystepuje nastawnik pompy do czyszczenia.
Jey_Di Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Witam. Miałem podobny problem tylko moje autko przerywało w różnych przedziałach obrotów. Odłączałem wtyk prędkościomierza,podmieniałem wtrysk sterujący i nic. Przyczyn może być dużo od dwumasu,poduszek siln.,skrzyni po nastawnik. Zrób logi może coś pokażą odnośnie pracy nastawnika. Kiedyś kolega z forum kazał mi sprawdzić na wyłączonym silniku a przekręconej stacyjce czy igła RSW unosi się prawidłowo(gr 001 stat. ~0.740V). Ja przegoniłem autko na autostradzie jadąc na wakacje (2500km)i go przeczyściło,może śmieszne ale jest git. Pozdrawiam.
malamut Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 czuje dwumas do wymiany, troche jeszcze polatam i wymiana
athek55 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Możliwy 2mas.. ja miałem podobnie ale wymieniłem poduszki pod skrzynią i jest już ok pozdro
Rekomendowane odpowiedzi