dzik23 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 witam mianowicie mam takie problem ze w mojej b6 z tylu gdzie jest subwofer w tym schowku ta klapa na zatrzask ktora maskuje ta wneke sama sie otwiera podczas jazdy zamek chodzi ale widocznie bardzo slabo co z tym zrobic? bo troche to uciazliwe samo sie to otwiera i trzeba za kazdym razem otwierac bagaznik i zamykac ;/ moze to kwestia sprezyny czy czego?
Darek62 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Miałem podobny problem. Zauważyłem, że osłona otworu jest wybrzuszona w stosunku do boczku, przez co zmniejszyły się jej gabaryty w pionie, co z kolei powodowało nieskuteczne łapanie zatrzasku. Poradziłem sobie w ten sposób, że przy otwartym bagażniku oparłem osłonę tapicerowaną stroną o górną krawędź zderzaka i z wyczuciem /co by nie strzeliła/ ją nagiąłem. Od pół roku z osłoną mam święty spokój :gwizdanie:
krupskim Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Spróbuj popracować z pomocą opalarki lub suszarki z tym elementem który jest zaczepem dla zatrzasku klapki boczka. Prawdopodobnie musisz go troche podgiąć w dół.
dzik23 Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 no i mieliscie racje wykladzine z tym otworem w ktory wchodzil ten "bolec" z tej zaslony podgielem troszke do gory i problem zniknal;)
ni3dzwiedz666 Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 u mnie to samo występuje...:/ czas coś z tym zrobić
Rekomendowane odpowiedzi