Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] dvd + adapter do DX'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak myślicie warto coś takiego pakować do ałdjoli ? czy może lepiej kupić adapter i inny odtwarzacz DVD

http://www.allegro.pl/item308904232_zestaw_dvd_z_dvix_adapter_av_do_mfd_audi_plus.html

DVD osobno

http://www.allegro.pl/item310036635_super_cienki_odtwarzacz_dvd_canva_3d03_dvd_vcd_mp3.html

Malik Ty masz chyba u siebie odtwarzacz Canvy ?

Opublikowano

adaho! zacznij najpierw od przesiadki na RNS-E... skoro juz chcesz ogladac filmy to chyba wyswietlacz bedzie tu o niebo lepszy.

Opublikowano
  • Autor

adaho![/b] zacznij najpierw od przesiadki na RNS-E... skoro juz chcesz ogladac filmy to chyba wyswietlacz bedzie tu o niebo lepszy.

mój Minister Finansów chyba zrobi mi zabudowe dupska butem jak kupie RNS'a :polew: teraz leca z listy meble, ciuchy, wózek McLaren u know :gwizdanie: projekt "Baby on board" :naughty:

więc wywalenie koljnych 2 kpln na rns'a = No fucking way :naughty:

ale zgadzam się z Tobą w 100 % - RNS jest klasa

Opublikowano

adaho ale jak sprzedasz ten sprzęt to wystrczy że dołożysz z 500 i masz RNS-E :th:

Opublikowano
  • Autor

adaho ale jak sprzedasz ten sprzęt to wystrczy że dołożysz z 500 i masz RNS-E :th:

racja .. tylko najpierw go muszę opchnąc. ..dobra - pokombinuje jeszcze nad tym RNS'em

jutro z Boberkiem odbieramy nowe kapcie, i gdyby nie śnieg to pewnie juz na spota wleciałbym na 17 zoll'ach :evil: :evil: ...wiem wiem Flyer, może i allroad:polew: ale nie wszystko odrazu

Opublikowano

co Ci zależy , zrób foty i wystaw na allegro , może się ktoś znajdzie :th:

Opublikowano
  • Autor

dobra - poczekam do premii i moze kupie

a jak jest z montażem - nie ma problemu z zamianą DX na RNS'a ? przepinam tylko kostki i hula ???

Opublikowano

adaho - postaraj sie puscic tego DX'a... naprawde niewarto wsadzac kasy w ten sprzet, lepiej poczekac i kupic RNS-E i wtedy kombinowac z dvd. Powiedz zonie, ze inaczej sie poprostu nie da :polew:

Swoja droga, ja juz latam na letnich i nawet po sniegu... ale juz znowu ida wyzsze temp. :tongue4::decayed::naughty:

Opublikowano
  • Autor

adaho[/b] - postaraj sie puscic tego DX'a... naprawde niewarto wsadzac kasy w ten sprzet, lepiej poczekac i kupic RNS-E i wtedy kombinowac z dvd. Powiedz zonie, ze inaczej sie poprostu nie da :polew:

no dobra a wiesz jak jest z podłączeniem tego pudła ? plug&play czy rezanko ?

Swoja dro-ga, ja juz latam na letnich i nawet po sniegu... ale juz znowu ida wyzsze temp.

dzisiaj opony dolatują ale nie dam rady zmianić na spota :kox: za dużo pracy mam w firmie wiec moze za tydzień ;(

Opublikowano

no dobra a wiesz jak jest z podłączeniem tego pudła ? plug&play czy rezanko ?

Ja nie mialem w ogole navi tylko Symphony 2DINowe i cala operacja trwala 1h. Kupilem pare kabelkow, antene gsm i wsio :cool:

Vis-a-vis FW jest dobry magik w tym temacie.

Opublikowano
  • Autor

ok :th: temat trafia na pulpit

Opublikowano

no to gitara ;)

adaho robimy jak cos wszystko razem bedzie znizka wtedy ;P

u mnie torche wiecej roboty :P ale tez sie da :)

ja juz odkąłdam kase

Opublikowano
  • Autor

spoko :>

czyli skóre odpuściłeś sobie :mysli:

Opublikowano

na jakis czas sobie odpuszcze :P

mniej bede musiął podokłądac :) sprzedam radio zmieniarke i navigacje to dołoze powiedzmy z 1500 i bede miął RNSa

wiec namietnie odkładam mysle ze w połowie marca mozemy zaczac powaznie myslec :)

Opublikowano

Malik [/color] [/b] Ty masz chyba u siebie odtwarzacz Canvy ?

Tak, mam Canve ale rozmiaru 1Din i kupiłem ja o stówkę taniej niż ta, którą proponujesz.

Tak jak reszta wiary radzi, proponuje najpierw zamianę DXa na RNS-E. Powinnieneś się zmieścić w 1k PLN jeśli obecnego DX-a zostawisz w rozliczeniu. U mnie wystarczyło zamontować odpowiednia przejściówkę, zamienić nawigację i wszsystko zaczęło działać. Nawet nie trzeba było kodować VAGiem.

Opublikowano
  • Autor

oki thxn :th:[br]Dopisany: 19 Luty 2008, 12:38 _________________________________________________

Vis-a-vis FW jest dobry magik w tym temacie.

masz jakiś namiar do magika ??

Opublikowano

W tej chwili juz nie... ale wiem, ze z powrotem (byl u nich lexpar) NaviService w Jozefowie zajeli sie montazem... Swietni fachowcy i maja rozne bzdety (kable) na miejscu.

Opublikowano

no Adaś :P ja biore DXa od ciebie ty bierz :) RNSa i wszyscy beda zadowoleni :P

Opublikowano

boberek... chyba zartujesz z tym DX'em :decayed:

Opublikowano

ja i tak nie wykorzystam tego RNSa :) wiec wziałbym sobie DXa od ADAMA :)

ja mam tam za duzo przerabiania :)

z 1din

moze z czasem bym wsadził RNSa

wydawac kase tylko po to zeby miec monitor a nie korzystać hmm to bez sens ;P

a nie mam teraz 3 tys zeby kupic wszytsko

a DX wyniesie mnie jakies 900 zł jak sprzdedam swoje radio