[B5 AJM] Po wymianie filtra paliwowego

    4 odpowiedzi w tym temacie

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam

    Może z 2 tygodnie temu dokonałem wymiany filtra paliwowego w swojej Audi a4 1.9 tdi, 116km wszystko robiłem wedle opisanych na forum wskazówkach. Zaraz po zmianie włączyłem silnik i wszystko ruszyło jakby nigdy nic (wszystko w porządku) na następny dzień po włączeniu - silnik lekko zaryczał, wskoczył na obroty na 2000 po chwili opadły po czym nastała normalna płynna praca silnika - pomyślałem że gdzieś tam doszło do odpowietrzenia z tym że podobne przypadki ( nie zawsze ) zdarzają mi sie do dnia dzisiejszego. Raz z rana pali i nic a raz sytuacja jak opisana wyżej.

    Nie wiem co jest. Węże nie mają luzu a coś jest nie tak... ?? może coś poradzicie??

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    Zrobiłem około 500km. filtr dobrze dokręcony - przynajmniej przy dokręcaniu nie pozostało żadnych luzów:)

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się


    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

    • Nowi użytkownicy