Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moja perełka :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...i chłopaszek powie że na :a4fan: są nieuprzejmi goście... :baseball:

Opublikowano
  • Autor

:decayed:

No dobra... przeczytałem miej wiecej to co spodziewałem się przeczytać ;))

Ogólnie post można uznać za małą prowokację. Wzieła się ona z tego ogłoszenia o sprzedaży samochodu

http://tablica.pl/oferta/audi-a4-tuning-2004-IDekRW.html

mnie również zastanawiały ceny części jakie gościu podał, stąd też szczegółowo wyszczególnione niektóre pozycje np wymiana wału napędowego wraz z osprzętem ( takiego nie do zajechania i żeby dał radę ) 8000zł :polew:

no ale chciałem zobaczyć co powiedzą o tym osoby które jeżdzą tymi autkami i na pewno wiedzą co w "trawie piszczy" :P

Generalnie rzecz biorąc autko sprawdzone u znajomego mechanika, serducho zdrowe, porusza się o wiele sprawniej niż moja świetej pamieci 130 kucykowa laguna 1,9Dci wiec po delikanym stargowaniu z ceny zakupiłem :)

Co do świateł to jak na razie muszą zostać bo brak funduszy, na czarnych felgach wyglada o wiele lepiej, kolejna irytujaca sprawa to te relingi, trzeba tez przerobić na czarno;))

Widziałem tu wypowiedz kogoś z tune-up a na autku widzę naklejone ich logo wiec może kolega może powiedzieć coś więcej o tym samochodzie??

Generalnie prawdopodobnie jeszcze w tym miesiącu wybiorę sie do Was bo poprzedni właściciel twierdził ze to Wy zajmowaliście sie tym samochodem, w dniu sprzedaży nawet byliśmy tam u Was ale niestety nie było akurat jego znajomego niby...

Pozdrawiam wszystkich wielbicieli marki i juz możecie mnie trochę oszczędzić komentarzami, no chyba że ktoś ma jeszcze do dodania coś co mnie rozbawi :lol1:

Rocznik oczywiscie 2004...

daniels1980 nie dodawaj sobie... przecież nikt tu nie był jeszcze nieuprzejmy:)

Opublikowano

ojej :polew:

Opublikowano

dobrze ze kolega wyrozumiały :good:

posiedzisz na forum 2 miechy... nawróca Cie i bedziesz swojak :decayed:

Opublikowano

ZieLoNeS nie dodaje sobie,chodzi o to że jeśli byś w to wszystko uwierzył przy zakupie a później tutaj usłyszał taką jazdę na forum,chyba byś inaczej na sprawę spojrzał....najważniejsze że to była tylko ułańska fantazja sprzedającego,pojechał pięknie. :nabijasie:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 08:39_________________________________________________"UWAGA WCZORAJ WYMIENIONE KLOCKI HAMULCOWE PRZÓD I TYŁ!!!!" - treść ogłoszenia,trzeba uważać... :polew: