Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Felgi wzór RS4 18"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poki co jezdze na 205/55/16" i nie zauwazylem zeby mi skrecalo kierownica czy bujalo na koleinach.

W tym miesiacu kupuje wlasnie te felgi od RS6 z oponami 225/40-45/18" i zobaczymy co bedzie :P Jak bedzie kiepsko to sie sprzeda hehehe

Opublikowano

wiadomo, że na 18" nie będzie się jeździło jak na 16", ale nie ma co przesadzać, auto na niskim profilu trzyma się w zakrętach, jakby leciało po torach, a że czasami na nierównościach czy w koleinach są problemy, zwłaszcza przy hamowaniu, kwestia przyzwyczajenia i wprawy w kierowaniu :afro:

Opublikowano

Poki co jezdze na 205/55/16" i nie zauwazylem zeby mi skrecalo kierownica czy bujalo na koleinach.

No jakby ktos narzekal na jazde na 16 to by bylo smiesznie :D

Opublikowano

Czy ja wiem , niektorzy sie boja kupic 16" jak caly czas smigali np. na 14" hehehe (nie mowie to o A4).

Ja sie grubo zastanawiam czy brac 18" bo sie po prostu boje o KOMFORT jazdy, zwlaszcza ze wiadome jakie sa u nas ulice w Krakowie , a poza tym niechce zeby synkowi "nówki" zęby powypadaly :P

Opublikowano

Ale Ty mozesz sobie wsadzic np. 225/45/18 i powinno byc w miare komfortowo...

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli chodzi o mnie to obniżanie zawieszenia nie wchodzi w grę. Już raz urwałem zderzak przy wyjeździe z garażu i na ten feler nic nie wymyśle. Zdecydowałem sie na 18" . Jak będzie tak strasznie wyglądało i jazda będzie bardzo uciążliwa to ktoś będzie mógł okazyjnie kupić felgi z nowymi oponami F1 goodyear`a. ( jaki rozmiar polecacie aby wszystko pasowało ? )

Opublikowano

ja założyłem dzisiaj 18 245/40 i jezdzi sie za***iście :) , jakos nie odczuwam tej przesiadki z 16 .... ale jedno jest pewne... bardzo duzo zalezy od samochodu , bo w koncu sa tacy co jezdza na 20 i nie narzekaja... a innym auto sie rozpada przy 16 :wallbash: