s33d Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Siłowniki Avant i Sedan czy są takie same ? Czy TDI i Beznyna też sa takie same ? Proszę o odpowiedz bo dziś już prawie kupiłem komplet 4 siłowników ale zobaczyłem, że niebieski miał ramie (to niebieskie:D ) w kształcie litery 'I' a mój (zepsuty) ma ramię w kształcie litery 'L'. Sprzedający powidział, że to siłownik od avanta... ale nie jestem pewny czy nie ściemiał. Aha - ten siłownik miał też miejsce na wtyczkę. I nie wychodziły z niego kabelki A z mojego wychodzą kabelki i sa zakończone niebieską WTYCZKĄ. jestem w kropce troche. Proszę o wypowiedź jakiegoś zoorientowanego w temacie. To mi bardzo ułatwi życie ps chodzi mi o modele B5...
lukaszr Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Możesz bardziej sprecyzować o co Tobie właściwie chodzi ?
Gość spedyt Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=9609.0 Na jednym zdjęciu jest zestaw silniczków i cały mechanizm wymiany powietrza. Nie ma rozróżnienia na sedan/avant benz/TDI. Niech poda numery silników to można sprawdzić co chciał wcisnąc.
s33d Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Opublikowano 18 Lutego 2008 Dzięki spedyt :th: taki kod byl: 802 820 511 D taki ciag cyferek tez: 0 132 801 118 Na białej etykietce były jeszcze nampisy: BOSCH, VALEO, VW, AUDI i na koniec: made in Malaysia sciama jakas. albo to od B6/B7....
Rekomendowane odpowiedzi