pablohasan Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 A ja mam takie pytanie - bo nie wiem czy dobrze zrozumialem co przeczytalem na forum 1. mam 9Q0 i 1/2 fisa - czy to oznacza, ze po wymianie wyswietlacza+nowa manetak bede mial pelen wyswietlacz...? 2. Jesli tak, czy moze ktos zna/poleci kogos kto sie tego podejmie jesli jest to mozliwe (mieszkam w Iławie warminsko-mazurskie, wiec najlepiej jak by ktos byl z okolic olsztyna, trojmiasta, torun)?
krzyniek Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 po wymianie ale nie wyświetlacza tylko całego licznika + manetka przeczytaj to http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=10354.msg304947#msg304947 wiele Ci to wyjaśni
pablohasan Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Opublikowano 20 Lutego 2008 No dobra to faktycznie wszystko wyjasnia. Teraz pozostaje kwestia Kto mi to zrobi - jestem leniem ... (a tak naprawde nie znam sie na tych sprawach nie che gdzies zabladzic i wole oddac sprawy w rece specjalisy) Moze ktos z Was klubowicze...? Oczywiscie jestem wyplacalny
Rekomendowane odpowiedzi