Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaka żarówka sterownik klimatyzacji A4 95 rok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że chyba do 96 roku w sterownikach klimatyzacji były żarówki ,później chyba diody ale niewiem jakie żarówki i czy może ktoś wymieniał jak by ktoś mógł podać jaki to typ żarówki , może ma ktoś fotke takiej żaróweczki. A4 rok 95 1Z nieświeci prawa strona wyświetlacza. Może sa jakieś knify przy wymianie i ktos je poznal i mógłby się podzielić.

f747b30e5997f873.jpg

Opublikowano

Aby wymienić żarówkę trzeba wyjąc radio, odkręcic 4 śruby (imbusem) zdjąć osłone odkręcić sterownik, lekko wysunąć i od góry widać żarówki 1,2W lub 2W nie pamiętam dokładnie. W razie niejasności pytaj. Ja wymieniałem jakiś czas temu.

Opublikowano

Tak jak mrog, pisze. Ja ostatnio rozbierałem bo mi wyświetlacz raz bangla raz nie. To tam są chyba trzy typy żarówek 1,1 W, 1,2 W i jeszcze jakaś i teraz dokładnie nie wiem jaka ma być bezpośrednio na wyświetlaczu.

To taki typ żarówki jak w podświetleniu naszych zegarów czyli żarówka zintegrowana z plastikową obwódką. Ostatnio kupowałem do zegarów to za szt. zapłaciłem okazyjnie :mrgreen: 2 zł. Tylko to żarówka 1,2 W była a potrzebowałem 1,1 W.

Opublikowano

w mim sterowniku audi wlozylo zarowki 0,9W :P i sprobuj takie kupic :D moim zdaniem 1,2W wygladaja ciekawiej, jest duzo czytelniejszy:D

Pozdrawiam jocker01

Opublikowano
  • Autor

Żarówki wymienione więc pisze może komuś sie przyda klimatronic starego typu - 4 żarówki (takie same jak w zegarach) dwie zewnętrzne do podświetlania przycisków 2W i dwie do podświetlania wyświetlaczy 0,9W ale do wyświetlaczy zapakowaliśmy 1,1 W i świeci jaśniej i ładniej. Cena w sklepie motoryzacyjnym 3 zł za sztuke.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.