Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Denerwujący głośny wydech (filmik)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no mi to wygląda na dziure w tlumiku ... najlepiej by bylo jakbyś podskoczyl do kogoś na kanal lub podnośnik ... zapalić autko i zobaczuć skąd buczy jeśli niema dziury to mozliwe ze bebechy w ktorymś tlumioku się rozlecialy i tluką zię w środku ... jesli dziurka to najlepiej zaspawać a jak bebechy się rozlecialy to najlepiej wymienić tlumik ...

Opublikowano
  • Autor

Jak sie wsłuchiwałem to ten odgłos dochodzi jakby z okolic katalizatora. Dodam że od kupna poprzedni właściciel wstawił końcówkę ale ona chyba nie ma na to wpływu??

Opublikowano

nie końcówka niema znaczenia ... mozliwe ze się kat rozlecial albo uszczelka przed katem tam jest kat przykręcany na kryzie :mysli: niema co dumać musisz jechać na kanał i zobaczyć i naczej nic nie wymyślimy :thumbdown: jest duzo mozliwości ...

Opublikowano
  • Autor

wolałbym żeby uszczelka bo katalizatora nie mam zamiaru wywalać :wallbash:

Opublikowano

u mnie identycznie pierdzi jak u kolegi na filmie i jest to plecionka (łącznik elastyczny)cała sie rusza i obraca i są przedmuchy,będzie do wymiany.

Opublikowano

no taka mozliwość tez istnieje ... ale dopuki nie zobaczy na to to mozna tylko dumać :mysli:

Opublikowano

ja też dumałem,ale w końcu zszedłem do kanału :chytry:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj wziąłem autko na kanał i co się okazało że nie ma ani dziury,ani uszczelka nie jest wydmuchana, tylko to ta końcówka tłumika tak burczy, po zdemontowaniu tłumik chodzi cichutko. Teraz tylko czy dostane taką końcówkę która by nie burczała, bo tej już na pewno nie założę :thumbdown:

Opublikowano

jakbym słyszał moje auto :D ja mam dziure w środkowym tłumiku - to jest przyczyną