Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Sprężyna? Wahacze czy sworzeń? coś trzeszczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalezy gdzie z robisz:d ja zrobilem u mechanika ktory byl nie raz polecany umnie w miescie:d zaplacilem za wymiane wszytskich wachaczy i do tego jakies 2 uszczelki w silniku i jakis tam wezyl :D fakt zaplacilem 2300 zl za wszytsko zabolalo mnie to troche w kieszeni ale jestem za dowolony bo wszytskie wachacze wymienione na lem... i wiem ze mam spokokuj na minimum 2 lata:d to jest twoja decycjia czy wydac 700zl na 2 wachacze i wymiane czy wydac:d 1800 za komplet :D pozdroo

[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 23:18_________________________________________________a co do kupna czy to ori czy nie napisz do dzika z forum jest odemnie ze szczecina i napewno ma komplet wachaczy ori na 100% lemfo... za 1450 zl chyba.jemu mozna zaufac co do orginalsnosci produktu.. tak samo z olejem motula jest duzo podrubek a duzo klubowicz kupuje odniego olej i jest orginalny i sprawdzony i masz pewnosc ze kupujesz orginal a nie jakis tam szajs podrabiany i ma niezle rabaty dla forum :D i same pozytywne komentarze [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 23:24_________________________________________________a 400/500 zl to nie jest duzo za wymiane wszystkich wachaczy noramlny mechanik bieze za wymiane jednego wachacz od 300 do 350 zl czyli 200 wachacz i 100 lub 150 za wymiane:D bynajmniej umnie w miescie:D

Opublikowano

ja pytalem u mnie w sklepie gdzie kupowałem lemfoldery.za 1600 zl caly komplet by mi sprzedał.to chyba dobra cena :mysli:

Opublikowano
  • Autor

no na taką cenę się jeszcze godzę, ale te trzaski przeszły :| już nie trzeszczy przy skręcie kierownicą, hah ale i tak je wymienie żeby nie było. Powiedzcie mi jeszcze jedno, czy też macie naprawdę taki niski komfort na jeżdżeniu po dziurach? no tragedia u mnie w mieście żeby dostać się do centrum trzeba takie wertepy przejechać że aż boli, i każdą dziurę czuć, jak jechałem mondeo z 95 rok to normalnie ekskluzywnie tam to leciało, jak wymienię wahacze to komfort powróci?

Opublikowano

to zalezy czy nie masz twardszych sprezyn?masz ja obnizona?????

Opublikowano
  • Autor

no mam obniżony

Opublikowano

to komfort raczej bedzie taki sam.tylko ze ciszej bedzie. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ryba85, a powiedz mi jak jeździsz po dziurach? dużo zwalniasz czy optymalnie, bo ja już sam nie wiem, jeździłem powoli ale i tak stuka.... chce wiedzieć czy nowe wahacze dadzą radę naszym drogom przy normalnej jeździe

Opublikowano

ja po dziurach teraz jezdze powoli bo jest za niska i zaraz trze spodem.ale dawniej sie nie przejmowałem.powiem ci ze jak narazie mam spokuj.a juz 2 latka smigam na tych wachaczach. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no co tym nasz tak nisko że aż trze? masakra, no ja wymienię to po woli będę jeździł, ale na nieznanej drodze nigdy nie wiadomo gdzie dziura :/. Co z tą Polska! :shocked:

Opublikowano

dokladnie kolego.na naszych drogach nigdy nic nie wiadomo. :gwizdanie: