Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Problem z szybami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :) Mam problem z sterowaniem szyb elektrycznych w mojej b6, raz dzialaja raz nie... sprawdzilem vagiem nie ma zadnych błędów, dobralem sie do modułu komfortu i okazało sie ze nie ma zadnej wilgoci, otworzyłem go ponieważ był jeszcze dziewiczy i tez nie widac zadnych zmian nie wiem juz co mam robic :wallbash: Proszę o pomoc

Opublikowano

Zacząłbym od sprawdzenia przelotek w dzwiach czy niema przerwy w przewodach.

Opublikowano
  • Autor

Występował juz u Ciebie ten problem??

Opublikowano

Musiałem kiedys rozebrac drzwi i przewody trzymaly sie dosłownie na włosku,dlatego nic sie nie zdazyło zrobić.

Opublikowano
  • Autor

Aha to tez tak zrobie i sprawdze...[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 20:01_________________________________________________modul sprawdzony przewody w drzwiach sprawdzone, bledow brak..., szyby milcza dalej[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 18:52_________________________________________________posiada moze ktosc schematy instalacji elektrycznej zasilania i sterowania szybami??

Opublikowano
  • Autor

ooo po angielsku ale zawsze cos, dzieki bardzo, moze jakies wskazowki jesli chodzi o moj problem z szybami??

Opublikowano

Sprawdz jeszcze raz przewody miernikiem i przyciski szyb :wink4:

Po Polsku nie mam schematow i malo kto ma :confused4:

Opublikowano
  • Autor

jesli chodzi o napiecie ktore ma przychodzic na przelacznik sterowania szyb to jest, jesli chodzi o napiecie ktore ma pojawiac sie na module komfortu to tez musi byc poniewaz normalnie dziala centralny zamek oraz odwzorowanie otwarcia drzwi oraz klap bagaznika jak i maski[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 19:48_________________________________________________nie dziala sterowanie szybami z klucza z pilota czyli tzw domykanie jak i sterowanie z przyciskow ze srodka