Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Rozpórka w samochodzie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu chodzi mi po głowie zakup rozpórki. W związku z tym zakładam ten temat bo chciałbym się dowiedzieć czy warto kupić rozpórkę? Do siebie mam zamiar kupić rozpórkę przednią górną, taką jak w linku:

http://www.mapet-tuning.com/sklep/rozp%C4%82%C5%82rka-audi-przednia-g%C4%82%C5%82rna-regulacj%C3%82%C4%85-p-3947.html?osCsid=l0a7cik0jq7msnlmoltf0bob73

Oczywiście wiem jakie są zalety rozpórki ale chciałbym poczytać opinie osób na forum które mają w swoich A4 rozpórkę przednią i czy warto jest tak ową kupić :wink4: Prosiłbym tylko o rzetelne opinie a nie takie w stylu:"kumpel ma i sobie chwali" prosiłbym o opinię osób którzy mają rozpórkę w swoich A4.Ja niestety jakoś do końca nie mogę się zdecydować na rozpórkę. Z góry dzięki za wszystkie posty i za zainteresowanie tematem :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ale tam nie ma opinii osób którzy mają rozpórkę :) Coś tam niby jest ale chciałbym się konkretnie dowiedzieć tak żeby nie wywalić kasy w błoto :wink4:

Opublikowano

ja mam tylko dolną i muszę Ci powiedzieć, że nawet przy 1BE czuć, że auto jest sztywniejsze, także polecam polecam :good:

Opublikowano

w połączeniu z dolną, tak coś daje, tzn. w jakimś stopniu usztywnia przy wychyłach

jeżeli masz seryjny zawias to nie wiem czy to odczujesz

ps. zastanów się czy to upchasz do siebie :mysli:

Opublikowano
  • Autor

w połączeniu z dolną, tak coś daje, tzn. w jakimś stopniu usztywnia przy wychyłach

jeżeli masz seryjny zawias to nie wiem czy to odczujesz

ps. zastanów się czy to upchasz do siebie :mysli:

Upchać jakoś dam radę, a co do zawiasu to mam właśnie 1BA chociaż w planach jest jakieś -40mm albo np. 1BV czyli -30mm :) Jeżeli miałbym nie odczuć żadnej różnicy na 1BA to dałbym sobie spokój. Zobaczę jeszcze co inni powiedzą :wink4: