SebolA4 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 j.w. nie miałem możliwości namacalnego przyjrzenia się tapicerce anglika drzwi przednich w b5, ale na fotach widać, że różnica jest jak można się też domyśleć w sterowaniu szybami, lusterkami. Pytanie brzmi czy po przekładce sterowania z europejczyka wszystko pasi tak jak powinno czy trzeba coś rzeźbić?
paweu1 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Załóż i sprawdź, jeśli nie będzie działało to musisz przepinować kostkę przy sterowaniu szybami, chyba piny 5 i6 trzeba zamienić miejscami. Tak się robi w passacie, w audi powinno być tak samo.
Lu-Gi Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Zalezy czy lift czy przedlift, to sa dwa inne auta jeśli chodzi o przeróbke instalacji z UK na UE.
SebolA4 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 W sumie to chodziło mi głównie o kwestie dopasowania elementów samego sterowania szybami i lustrami.Chodzi,że miałbym bebechy Euro wsadzić do Angielskiej wersji. Głównie interesuje mnie dopasowanie z tapicerki Angielskiej Lewej która nie ma ustawiania luster i sterowania 2 szybami z sterowaniem europejskim lustrami i szybami czy to podpasi bez rzeźny i będzie wyglądać dobrze.Chodzi o przedlift.
Lu-Gi Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 lewy angielski boczek da sie przerobić na UE ale prawego już nie za bardzo
davidoff82 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 lewy angielski boczek da sie przerobić na UE ale prawego już nie za bardzo I ja i jeszcze któryś kolega z forum (z lexusem w avatarze) ma prawy boczek angielski zrobiony na EU. Jak mawiał klasyk : wszystko się da nawet parasol w d...ie rozłożyć chociaż ciężko wyjąc...
Lu-Gi Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 lewy angielski boczek da sie przerobić na UE ale prawego już nie za bardzo I ja i jeszcze któryś kolega z forum (z lexusem w avatarze) ma prawy boczek angielski zrobiony na EU. Jak mawiał klasyk : wszystko się da nawet parasol w d...ie rozłożyć chociaż ciężko wyjąc... Da sie oczywiście ale lewy łatwiej o wiele przerobić
Rekomendowane odpowiedzi