Opublikowano 29 Lutego 200818 l Moze ktoś jest w stanie mi pomóc...otóz zginęły mi śruby i dystanse do moich felg, bez dystansów nie możliwe jest założenie felgi, gdyż felga ma inną srednicę otworu na piastę. znalazłem na allegro takie same felgi ale ponad 2x droższe i z innym dystansem. koleś mówi , ze takie śruby i dystanse może mi sprowadzić za ok. 1000zł, a ja za komplet z felami dałem 1400zł...no i załamka. Ma może ktoś dojście do takich rzeczy, bedę wdzieczny za info. tu fotki felg i link do akcji tego kolesia. http://moto.allegro.pl/item316992105_felgi_8x17_bte_hybrid_rad_bmw_vw_t5_super_lekkie.html
Opublikowano 29 Lutego 200818 l Prosta sprawa ..potrzebujesz dystansow ze zmiennym centrowaniem ? koleś robi takie na zamówienia na allegro , pisałem kiedyś do niego ..za parę chciał coś 320 zł-> .. http://allegro.pl/item314269807_dystanse_zmien_rozstaw_srub_grubosc_40mm.html o to chodzi ? Ps. Cena da sie z kolesiem ustalić na tel. :gwizdanie:
Opublikowano 29 Lutego 200818 l Autor 1 koleś juz mi szuka, zobaczymy co z tego wyniknie...nie chciałbym sie rozstawać z moimi felami
Opublikowano 29 Lutego 200818 l 1 koleś juz mi szuka, zobaczymy co z tego wyniknie...nie chciałbym sie rozstawać z moimi felami EE tam ..Wszystko jest do zrobienia .. :th: Zobacz tego linka co ci podałem .. o to biega ?
Opublikowano 29 Lutego 200818 l Autor 180zł za szt. a gdzie 20 szt. srub do felg i 20 szt szpilek. za 1000zł mam ori komplet
Opublikowano 1 Marca 200818 l cena jest podana za dystans ze śrubami..możesz przecież użyć innych śrub niż te co są na zdjęciach..a jak nic nie będzie pasowało to taniej będzie kupić nowe fele a te sprzedac..
Opublikowano 1 Marca 200818 l Autor ...ehhh chyba pozostanie mi sprzedać fele, a takie były ładne...amerykańskie , kutwa ale mi szkoda, ja jebie.
Opublikowano 2 Marca 200818 l ...ehhh chyba pozostanie mi sprzedać fele, a takie były ładne...amerykańskie , kutwa ale mi szkoda, ja jebie. Takie sobie były W sumie to sie nie opłaca bo dystanse same ponad 800 zł by kosztowały http://moto.allegro.pl/item316992105_felgi_8x17_bte_hybrid_rad_bmw_vw_t5_super_lekkie.html TY ja wiem gdzie to jest ..przelatuje tamtędy co tydzien ... ale ma koleś ceny za felgi ..byle jaki śmieć 500 zł za sztuke :laghing2: :laghing2:
Opublikowano 2 Marca 200818 l Autor ciekawe skąd z niemcowni targa te fele,Ragga podjedź do niego i podpytaj...trzeba zwiad przeprowadzić
Opublikowano 2 Marca 200818 l ciekawe skąd z niemcowni targa te fele,Ragga podjedź do niego i podpytaj...trzeba zwiad przeprowadzić Heee ja mam kolesie ktory ma fele z oponkami od 1000 zł za 17 ( jeszcze mi pan zaproponował ze jak kupie u niego felunek to jak mi soponki zedrą to nowki załatwi za 200 zł /szt ) Oni skupują fele z garaży ..wulkanizacji itp . prostują , maluja ...lub nie ..i opychają
Opublikowano 2 Marca 200818 l Autor to może wzieli by ode mnie moje, a w zamian 17" s-line bez opon by mi sprezentowali
Opublikowano 2 Marca 200818 l to może wzieli by ode mnie moje, a w zamian 17" s-line bez opon by mi sprezentowali Można sie popytać . Ludzie handlujący felami idą na wymiany ..z dopłata lub bez .. Ja mogłem taki ruch zrobić na swoich felach ...ale na zime zostawiam
Opublikowano 2 Marca 200818 l jak bys mógł to sie popytaj co? zobaczymy co zaproponują. Okkk...tylko napisz ile byś za nie chciał i jakie to ma dokładnie rozmiary i w jakim stanie ? Ewntualnie moge zapytać sie czy by nie odsprzedał tych dystansów ?