pepik Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Mam pytanie czy ten podłokietnik będzie pasował do mojego przedlifta? Jest z passata 2000 rok. http://allegro.pl/vw-passat-podlokietnik-skora-super-stan-i1895346833.html
huzio00 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Powinień pasować, ale ja na Twoim miejscu szukał bym ori Audi
pepik Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 Szukam cały czas, ta oferta mnie zainteresowała bo poszycie jest w kolorze moich siedzeń i cena dobra. A w A4 i Passatach nie były montowane identyczne? Ten jest wogóle ori z passata?
tomaszstn Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 W audi jest prostokątny a w paskach półokrągły przód.
marwyk Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Ja mam podłokietnik ale niestety idzie w komplecie z czarną tapicerką skórzaną
wojtek123 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 montowałem taki sam podłokietnik do octawi skody musiałem troche ten uchwyt poprzycinać bo troszkę nie pasował ale udało się i było git
pepik Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 W audi jest prostokątny a w paskach półokrągły przód. No tak rzeczywiście w audi są ładniejsze więc będę szukał dalej z audi i najwyżej dam do obszycia
Polko_V Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ja mam z passata ori w audi i pasuje P&P tylko ksztalt inny
huzio00 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 W audi jest prostokątny a w paskach półokrągły przód. No tak rzeczywiście w audi są ładniejsze więc będę szukał dalej z audi i najwyżej dam do obszycia klapke sam dasz radę sobie obszyć, a materiał jak będziesz chciał to postaram Ci się załatwić z eco skórki. kiedyś przerabiałem taki z audi na czarny. Tak więc szukaj z audi
pepik Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 W audi jest prostokątny a w paskach półokrągły przód. No tak rzeczywiście w audi są ładniejsze więc będę szukał dalej z audi i najwyżej dam do obszycia klapke sam dasz radę sobie obszyć, a materiał jak będziesz chciał to postaram Ci się załatwić z eco skórki. kiedyś przerabiałem taki z audi na czarny. Tak więc szukaj z audi Jak znajdę to odezwę się do Ciebie Właśnie jeśli ktoś ma łokieć na sprzedaż to zapraszam na pv [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 13:37_________________________________________________Odświeżam temat :gwizdanie: Mam okazje kupić w dobrej kasie podłokietnik z tunelem ale z polifta, teraz pytanie czy tunel z polifta pasuje do przedliftów, mocowanie itp. Czy warto pchać się w malowanie takiego tunelu, jest jasny a ja mam czarny i musiałbym go przemalować żeby pasował kolorystycznie do reszty. Znalazłem na allegro taka farbę: http://allegro.pl/strukturalny-lakier-do-zderzkow-i-plastiku-spray-i1882863656.html
tomaszstn Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Z polifta pasuje ale z tym malowaniem to bym sobie darował. Trzeba potem uważać aby nie zarysować bo będzie mocno widać jasną rysę.
pepik Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 Z polifta pasuje ale z tym malowaniem to bym sobie darował. Trzeba potem uważać aby nie zarysować bo będzie mocno widać jasną rysę. Właśnie tego się boję, nie chciałbym robić ulepa, chociaż mam siedzenia w jasnej skórze i może tan jasny tunel nie wyglądałby tak zle
huzio00 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 podłokaietnik z polifta jest taki sam, ale tunel z tego co kojarze jest chyba inny , inaczej się łączy z konsolą środkową.
pepik Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 podłokaietnik z polifta jest taki sam, ale tunel z tego co kojarze jest chyba inny , inaczej się łączy z konsolą środkową. Tzn. że tunel nie będzie pasował? Może to ktoś jeszcze potwierdzić?
slepy Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 podłokaietnik z polifta jest taki sam, ale tunel z tego co kojarze jest chyba inny , inaczej się łączy z konsolą środkową. Tzn. że tunel nie będzie pasował? Może to ktoś jeszcze potwierdzić? tunel bedziesz musiał założyć swój od przedlifta, bo tak jak pisał huzio, tam gdzie sie łączy z konsola jest różnica, i bedziesz miał dziury :gwizdanie:
pepik Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 podłokaietnik z polifta jest taki sam, ale tunel z tego co kojarze jest chyba inny , inaczej się łączy z konsolą środkową. Tzn. że tunel nie będzie pasował? Może to ktoś jeszcze potwierdzić? tunel bedziesz musiał założyć swój od przedlifta, bo tak jak pisał huzio, tam gdzie sie łączy z konsola jest różnica, i bedziesz miał dziury :gwizdanie: Aha czyli muszę kupić łokiec z tunelem od przedlifta bo w moim nie ma dziury na łokcia chyba że da się ją jakoś wyreżać?
Polko_V Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 na pewno nie bedzie pasowal, inna wysokosc jest tych tuneli a co idzie za tym inne mocowanie zapewne :gwizdanie: ale jak bedziesz mial tunel z polifta to ja bym sie wahal i dalej rezal na konsole poliftowa [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 20:22_________________________________________________ podłokaietnik z polifta jest taki sam, ale tunel z tego co kojarze jest chyba inny , inaczej się łączy z konsolą środkową. Tzn. że tunel nie będzie pasował? Może to ktoś jeszcze potwierdzić? tunel bedziesz musiał założyć swój od przedlifta, bo tak jak pisał huzio, tam gdzie sie łączy z konsola jest różnica, i bedziesz miał dziury :gwizdanie: Aha czyli muszę kupić łokiec z tunelem od przedlifta bo w moim nie ma dziury na łokcia chyba że da się ją jakoś wyreżać? ale dziure, to mozesz sam se wyciac...ja tez nie mialem a se wycialem i wierz mi...niczym sie nie rozni
pepik Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 na pewno nie bedzie pasowal, inna wysokosc jest tych tuneli a co idzie za tym inne mocowanie zapewne :gwizdanie: ale jak bedziesz mial tunel z polifta to ja bym sie wahal i dalej rezal na konsole poliftowa O nie nie aż takim reżaczem nie jestem [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 20:23_________________________________________________Spoko to będę ciął i nie muszę tunelu malować :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 jak wolisz, ale 30% drogi juz za toba...kolejne 30 to konsola a reszta to drobne zmiany w elektryce...ale jak wolisz i powaga dziury nie widac
slepy Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 dziure w swoim wytniesz spokojnie, ja robiłem to ostatnio , na to i tak nachodzi osłona łokcia
Rekomendowane odpowiedzi