Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] JAK SPRAWDZIĆ wahacze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim mam koledzy do was pytanie z wlasnych doswiadczen moze macie jakies wlasne metody na sprawdzenie wachaczy zwlaszcza dolnych bo cos mi stuka z przodu gorne wachacze wymienione i dalej stuki :/ laczniki wydaja sie dobre :/

Opublikowano

podjedz na jakąś stacje diagnostyczną i Ci zobaczą

Opublikowano

:good: najlepiej i najczęściej za darmo

Opublikowano

Czesc wszystkim mam koledzy do was pytanie z wlasnych doswiadczen moze macie jakies wlasne metody na sprawdzenie wahaczy zwlaszcza dolnych bo cos mi stuka z przodu gorne wahacze wymienione i dalej stuki :/ laczniki wydaja sie dobre :/

wal na stacje diagnostyczna a potem do mechanika na potwierdzenia jeszcze raz ja tak robię :)

Opublikowano

Łyżka i kanał i dasz radę sam sprawdzić a jak nie masz o tym pojęcia to jedź tak jak koledzy doradzają do dobrego mechaniora. Czasami na stacjach diagnostycznych nie wykrywają uszkodzonych wahaczy. Niektórym trzeba powiedzieć że A4 ma wielowahaczowe zawieszenie. Ja już z różnymi opiniami się spotkałem. Fajnie jest też czuć jak rozepniesz zawias ale czasochłonne. Ja sprawdzałem tak gdy zmieniałem amorki.

Opublikowano

:good: najlepiej i najczęściej za darmo

..u nas za darmo nawet w mordę nie dostaniesz :P ...najlepiej na stację diagnostyczną podjechać i ewentualnie gdzięs do mechanika w celu weryfikacji..

Opublikowano

szarpaki 20zł ale z doświadczenia niewarto ja wole sam nawet porozpinać

Opublikowano

jak masz znajomego z kanałem to wjedź na kanał, weź jakiejś brechy i sobie sam sprawdzisz czy są luzy, popatrz czy gumy nie są strzelone :gwizdanie:

Opublikowano

Z tymi stukami i mechanikami to bywa różnie, ja najpierw byłem u mechanika i były 4 do wymiany, zalecił wymianę całego kompletu, myślałem, że miał rację bo wydawało mi się, że słyszę kilka stuków, parę dni temu robiłem przegląd i diagnosta stwierdził, że tylko prawy banan do wymiany, reszta jeszcze ok. Dziś go wymieniłem i cisza jak makiem zasiał.