Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaka odśnieżarka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: Jakie posiadacie odśnieżarki, jakie są Wasze odczucia, jakie polecacie ? Przymierzam się do kupna właśnie i zastanawiam się nad wyborem. Czy warto wybierać z oferty firmy Stiga czy może innej ? Budżet do około 5 tys. co nie oznacza, że może być za 3 :decayed::gwizdanie:
Opublikowano

przyłączam się do pytania :decayed: tylko u mnie warunek jeden - faktura

Opublikowano

przyłączam się do pytania :decayed: tylko u mnie warunek jeden - faktura

podobnie :)

Opublikowano
  • Autor

zastanawiam się pomiędzy

http://www.stiga.pl/0,592,snow-fox.html

a

http://www.stiga.pl/0,253,snow-blizzard.html

pierwsza kosztuje 3800 druga 5350 na allegro, różnią się silnikiem, wydajnością, wielkością kół i szerokością odśnieżania

nikt nic nie doradzi ? :mysli:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 11:43_________________________________________________doradzono Mi, że ta snow fox za 3800 w zupełności Mi wystarczy (mam do odśnieżania około 700m2), jestem w 99% zdecydowany, pozostaje wynegocjowanie ceny

Opublikowano

w Stidze nie bardzo chcą negocjować.. ja chciałem tam 3 sztuki zamówić to bardzo śmieszne rabaty dali..

Opublikowano

Witam,

Jak już pewnie wszyscy zauważyli zbliża sie zima a co za tym idzie będzie śnieg, dużo sniegu.

Z racji że mam większy kawałek podwórka to zdecydowałem sie na zakup odśnieżarki samobieżnej. W ty temacie jestem kompletnie zielony więc jeśli ktoś z was użytkuje bądz jest obeznany w temacie to prosił bym o pomoc w wyborze zakupu. dodam że szukam coś w granicach 1500-2000zł (oczywiście jeśli będzie cos godnego uwagi za 2200 to też nie wykluczam)

Prosze o pomoc :)[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 22:58_________________________________________________http://agrokosiarki.pl/odsniezarka-spalinowa-agroma-bizon-65km-loncin-naped-gratis-dostawa-oraz-olej-p-168.html

o takiej myśle ..

Opublikowano
  • Autor

najgorsze jest to, że nigdzie nie mogę znaleźć jakiś porządnych opinii, a w sklepach chcą sprzedać to co mają, więc chwalą swoje

zastanawiam się jeszcze nad agromą

Opublikowano

A co myślisz o tym silniku ? bo wiem że B&S są bardzo dobre, mam już kilkanaście lat w kosiarce i nigdy nie zawiódł.

Opublikowano
  • Autor

Ja zamówiłem Stiga Snow Fox z allegro za 3800 (wysyłka gratis), co będzie to będzie :decayed:

Opublikowano

a ja wkrótce zamówię Agromę i też zobaczymy co to będzie :decayed: