djmp9 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 szybkie pytanie i mam nadzieje szybka odpowiedz... koledzy, który króciec w ścianie grodziowej jest od zasilania a który od powrotu... wiem ze ten wąz z dziurką to powrót.. a w ścianie?? bo nie iwem czy nie mam czegos namieszane, gdyż te węze jakgdyby sie kzyżują. prosze o pomoc bo mam wszystko rozgrzebane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLIVER Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Wąż zasilający jest ten który wychodzi z króćca z tyłu silnika i idzie popod wąż powrotny ....Czyli patrząc od chłodnicy na ścianie grodzi to jest on po prawej stronie ...a powrót(z grodzi z lewej strony) idzie na trójnik z prawej strony silnika u góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz96 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 A w silniku ADR jak to Jest?z tymi przewodami od nagrzewnicy i z chlodnica oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFLIK A4 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 kolego na powrocie powinna być mała dziurka do odpowietrzania układu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ispee Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jak zsuniesz kawałek węże to na króćcach są strzałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz96 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dzięki za odp pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi