Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Podświetlenie pali sie cały czas.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów!

Mam taki problem z moim audi które jest z 99r a mianowicie pali sie od dziś podswietlenie niektórych klawiszy po wyłączniu zapłonu i świateł. Nie jest to mocne podświetlenie tylko takie jak by było skrecone na minimum potencjometrem.

Podświetlaja sie klawisze i przełaczniki: grzanych foteli, halogenów przód i tył, podswietlenie właczników pod sufitem te 2 diody na panel i chyba to wszystko. Kiedy odpale samochód podswieteleni raz jest mocniejsze a raz słabsze.

Podpowiecie coś? Będe wdzięczny :)

Opublikowano

Ja tak mam z przyciskami od otwierania szyb po wyłączeniu zapłonu palą się jakiś czas ale potem same gasną i zapewne u Ciebie będzie podobnie poczekaj chwile i zobacz czy zgasną całkiem ofc zamknij samochód :good:

Opublikowano
  • Autor

Z przyciskami od szyb to wiem ze tak jest i one działaja poprawnie. dopiero po odłaczeniu AKU zgasło czekałem z 10 min.

Opublikowano

mam taki sam rocznik , ale w moim palą się tylko przyciski od szyb,może założyłeś jakiś kondensator do radia :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie nic takiego założyłem z 3 tygodnie zarówki diodowe w postojówki z przodu reszte nie zmieniałem ale wg mnie to nie ma nic wspolnego. Ale dziwi mnie czemu nie działa reszta podswietlenia typu kubek itp.

Opublikowano

zdemontuj te żarówki i zobacz

Opublikowano
  • Autor

Więc brak mi pojęcia co się stało ale samo się naprawiło tylko pojeździłem trochę po mieście. Podejrzewam ze coś sie dzieje z masą...

Na razie jest OK :D